top of page

IT Specialist

Doorgroeien als

IT specialist?

Wil je doorgroeien als IT specialist, maar sta je voor je gevoel vast? PUUR Recruitment heeft jouw volgende uitdaging al klaar. En dat doen we op basis van werving & selectie, tijdelijke bemiddeling (ZZP) of deta-vast. Wij bieden hoger opgeleiden binnen de IT Infrastructure in elke fase van hun carrière een optimale begeleiding tijdens de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

 

Persoonlijke benadering & begeleiding

PUUR hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering bij jouw zoektocht naar de ideale baan. We bespreken eerst de functie die jij zoekt. Daarna kijken we naar het type bedrijf dat bij je past en de cultuur waar jij het beste tot je recht komt, om het beste uit jezelf te kunnen halen. De uitkomst hiervan koppelen we aan jouw ambitie om zo de ideale functie voor je te vinden.

 

Gedurende het hele proces word je begeleid door de PUUR Recruitment. Door de wederzijdse open communicatie kom je niet voor verrassingen te staan. Een nieuwe baan, een baan die echt bij je past, kan je leven een hele andere wending geven. En dat begrijpen wij maar al te goed.

Meer informatie

Benieuwd welke leuke werkgevers er op je wachten? Neem dan contact op en krijg meer inzicht in de mogelijkheden die PUUR biedt.

Michael van Zanten
Recruitment Consultant
  • Facebook - PUUR
  • LinkedIn - Michael - PUUR
bottom of page