top of page

Opdrachtgever

Op zoek naar werknemers
binnen de IT Infrastructure?

Ben je als werkgever op zoek naar de beste beste IT specialisten? Werknemers op basis van werving & selectie, tijdelijke bemiddeling (ZZP) of deta-vast? Dan ben je bij de PUUR Recruitment aan het juiste adres. Inmiddels is PUUR al ruim 16 jaar actief binnen de bemiddeling van IT infrastructurele posities voor vast en tijdelijk.

 

Een sterk netwerk is essentieel

Wij geloven dat de huidige IT markt om een andere aanpak vraagt dan vier jaar geleden. De schaarste aan hoog opgeleide IT Infrastructure specialisten neemt nog steeds toe. Om in deze tijd de beste IT specialisten te vinden, heb je een sterk netwerk nodig. Daarom heeft PUUR Recruitment een bijzonder sterk netwerk binnen het IT Infrastructure domein opgebouwd.

 

No cure, no pay

De juiste personen aan je bedrijf binden kan veel tijd kosten. Afhankelijk van de fase waarin jouw bedrijf verkeert, heb je bovendien bepaalde specialistische kennis nodig. Geen vacature is dan ook hetzelfde. PUUR Recruitment beseft dit, komt snel tot de kern en legt in no time bloot welke behoefte aan specialistische kennis op dat moment en op die plek nodig is. Binnen ons netwerk zoeken wij intensief naar de juiste invulling van deze behoefte en werven we kandidaten proactief. Met deze werkwijze, op basis van ‘no cure, no pay’, helpen wij onze bestaande klanten aan niche profielen.

 

Jouw partner voor de beste kandidaat
PUUR Recruitment is jouw partner in het vinden van hoger opgeleiden in elke fase van hun carrière: van het bemiddelen van starters tot en met professionals. De werkwijze kenmerkt zich door een transparant proces: je weet van te voren wat en wanneer je iets van PUUR kunt verwachten.

Benieuwd naar de filosofie en werkwijze van PUUR? Neem contact op en krijg meer inzicht in de mogelijkheden die PUUR te bieden heeft.

Michael van Zanten
Recruitment Consultant
  • Facebook - PUUR
  • LinkedIn - Michael - PUUR
bottom of page