top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Automation Consultant | Infrastructure as Code | start-up | Prov. Utrecht

Wil je werken bij een start-up die gelooft in de nieuwe wereld? En waar je de ruimte krijgt voor R&D om nieuwe producten te ontwikkelen voor de nieuwe wereld? Lees dan verder!


Een van de meest veel belovende start-ups van Nederland!

Een flinke uitspraak, maar je begrijpt waarom wanneer je met ze hebt gesproken. De organisatie werkt in specifieke multidisciplinaire squads voor klantbranches. Als Automation Consultant ben je verantwoordelijk om de IT omgeving voor de klant te laten werken.

En het is natuurlijk de bedoeling dat je veel gaat leren van de andere disciplines uit je squad.

Binnen de squads kan je de rol aannemen die jou het beste ligt als specialist. Denk aan Engineers die bouwen en designen aan klantomgevingen.

Dit staat allemaal in het teken van de customer journey. Deze journey dient zo prettig mogelijk te verlopen voor jullie klanten natuurlijk.

Als je nog niet zo veel ervaring hebt, is dit een erg waardevolle manier om snel kennis op te doen. Ben je meer ervaren en vind je het leuk om collega’s beter te maken, dan ben je hier op je plek.


Infrastructure as Code

"Infrastructure As Code: A DevOps Way To Manage IT Infrastructure"

Dit is de toekomst en daar willen ze samen met jou naar toe. Je krijgt R&D tijd om nieuwe producten te ontwikkelen. Iedereen krijgt daar tijd voor. Ze zijn o.a. nu bezig met A.I.

Hierdoor ben je aan het meebouwen aan de organisatie die gedreven is door innovatie. De filosofie is om te innoveren om relevant te blijven in deze snel veranderende IT markt. Zo kan je echt waarde creëren voor klanten.


Wie ben jij?

Heb je certificeringen? Dat is mooi meegenomen, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je gek bent van IT en dat je altijd de nieuwste dingen wilt leren. Je bent gedreven door innovatie en denkt graag mee in de meest simpele oplossing voor de klant, ook al is dat aan de achterkant een complex geheel. Jij krijgt daar een kick van.

Jij wordt blij van:

·      Kubernetes, Linux, Open source,

·      Netwerken

·      Cloud

·      CI/CD tooling (Jenkins, Azure DevOps), PowerShell,

·      Automation tooling (Terraform, Ansible, Puppet, Chef),

·      Communiceren, zelfstandig werken en Scrum.

Is dit jouw specialisme? Reageer en wellicht kan jij onderdeel uitmaken van een van de meest veelbelovende start-up van Nederland!


Wat mag jij verwachten:

·      Een goed salaris MET een bonus.

·      Een pensioenregeling

·      Tech events bezoeken over de hele wereld als je dat wilt

·      Je krijgt de vrijheid om zelf te bepalen waar je werkt

·      Vrije keuze lease-auto

·      Studiedagen

·      Budget voor je device

·      Opleidingsbudget

·      Werken met de beste uit de IT wereld

·      Jouw gezin/ partner is belangrijk. Daarom organiseren ze leuke dagen waar je gezin/ partner ook van harte welkom is!


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze vacature, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

31 views0 comments

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page