top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Cloud Consultant Azure of AWS | nieuwe BU bij succesvol bedrijf | pionieren

Updated: Sep 2, 2020

Ben je Cloud Consultant AWS en/ of Azure en zou je aan de basis willen staan van een nieuwe Business Unit bij een goed lopend Consultancy bedrijf? Heb je de drang om te pionieren? Lees dan verder!

Het bedrijf telt 30+ Netwerk Consultants die allemaal bijdragen aan het maken van optimale infrastructuur bij enterprise klanten.

Door de aanhoudende vraag vanuit deze klanten of het bedrijf kan helpen bij Cloud vraagstukken, is de tijd aangebroken voor een specifieke Business Unit Cloud.

Er zijn 2 nieuwe Cloud Consultants recent begonnen en jij kan helpen met de eerste successen van de Business Unit.

Jouw kennis en ervaring zal worden ingezet om de dienstverlening te verbreden en klanten te helpen met hun Cloud vraagstukken. Jouw specialisme is gericht op AWS of Azure. Kennis van GCP is ook erg welkom, maar geen must.

Zie jezelf als iemand die allround Consultancy kan verzorgen. Je bent vanuit de inhoud bedreven in het maken van designs, kan cloud omgevingen bouwen en inrichten en is ook niet vies van beheer. Maar dit zal vaker in de laatste fases van je opdracht kunnen voorkomen en is niet primair waarvoor je ingezet gaat worden.

je vindt het leuk om kennissessies te geven aan je collega’s omdat jij het belangrijk vindt dat je bij een organisatie werkt die elkaar voortdurend op een hoger niveau brengt.

Je zal aan projecten werken die gericht zijn op Public cloud. Je helpt met het migreren van cloud omgevingen of zal landingszones verder gaan uitbouwen zodat applicatiestacks sneller ge-deployed en geschaald kunnen worden.

Waar zou je dit kunnen verzorgen?

Hierbij kan je denken aan;

· Ziekenhuizen

· Overheden

· Verzekeraars

· Banken

· Telco’s

· Educatie (scholengemeenschappen en universiteiten)

De organisatie snapt dat het bijhouden van de nieuwste certificeringen passie en drive vergt. Als je bij deze organisatie wilt werken, is het meenemen van je certificeringen niet essentieel. De wil om te leren en te blijven ontwikkelen wel! Het zit van nature in je om kennis met je team te delen. Je snapt dat je elkaar goed kan aanvullen en beter kan maken. Dit zijn precies de mensen die passen bij deze organisatie. Juist doordat telkens dit soort Consultants erbij komen, is het verloop erg laag. Je komt in een groep gelijkgestemde waar je op je plek zit. Ook al werk je onsite bij de klant, je zal je collega’s goed leren kennen tijdens de maandelijks kennissessies, kwartaal meetings die natuurlijk gepaard gaan met veel en lekker eten. En je Field Manager zal iedere 6 weken naar je toekomen bij de klant om te bespreken hoe het gaat, of je nog iets mist en wat je trainingsbehoefte is wat je in de praktijk kan toepassen.

Gevraagde kennis:

· Certificering van AWS en of Azure

· Je hebt ervaring als Consultant en bent toe aan de volgende stap met verantwoordelijkheid.

· CI/CD

· Kennis van Linux of Windows

· Infrastructure as Code heb je ervaring mee of hebt grote interesse daarin (Terraform, Cloudformation, Ansible)

· Kennis van Container tech zoals bijvoorbeeld Kubernetes

Wat mag jij verwachten?

· Direct contract voor onbepaalde tijd!

· €4.000 – €5.500,- afhankelijk van je kennis en ervaring

· Vakantiegeld 8,33% = volledige maand

· Bonus = 10% van je maandsalaris. Bij 152 gewerkte uren per maand of 92% declarabel of meer dan krijg je de bonus. Gemiddeld 10 tot 11 keer jaar haal je dat.

· Lease-auto €700,- budget exclusief brandstof, exclusief btw. Looptijd leasecontract: 48 maanden/ 35.000 km per jaar.

· Regeling elektrisch rijden is ook een mogelijkheid. Dan krijg je €850 lease budget ipv €700,-

· Pensioen 50% zal je werkgever inleggen.

· 25 vakantiedagen

· Laptop

· Mobiele telefoon

· Collectieve verzekeringen voor ziekte

· Je kan opleidingen volgen via de partner Fastlane.

Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze vacature, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 06 41 11 43 52. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

112 views0 comments

Comments


bottom of page