top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

DevOps AWS Engineer | Cloud | Hosting | 150+ collega’s | N-H

Updated: Feb 1, 2020

Als DevOps AWS Engineer kom je te werken in een van de meest innovatieve afdelingen van deze organisatie. Het bedrijfsonderdeel is met meer dan 150 specialisten binnen het cloud en hosting domein het paradepaardje van de organisatie.


Dit ga je doen:

Je gaat met een team een AWS-landingszone realiseren waar duizenden klanten gebruik van maken. Je zal kijken naar de bestaande platformen en zal deze met het team gaan integreren en denkt mee over de beste migratieoplossingen. Door jouw inspanningen zullen vele klanten kunnen werken uit verschillende clouds. Daardoor beschikken ze over een snellere, slimmere en innovatievere manieren van werken.


Dit ben jij:

Voor jou is Infrastructure as Code the only way! Je hebt ontembare drang naar nieuwe updates en releases en wilt deze gelijk delen met je team om als geheel beter te worden. Dit mag jij ook van je team verwachten.


Amazon Web Service is voor jou de bijbel en bent AWS Associate (Developer, Architect of SysOps) gecertificeerd. Je zal een mix hebben van project en beheer werkzaamheden. De omgeving is groot waardoor je elke dag nieuwe uitdagingen zal krijgen. Door de vele klanten ben je er op gericht om veel innovatieve oplossingen te ontwikkelen en deze te standariseren dmv Infrastructure-as-Code.


Je rol alle onderdelen van de AWS Cloud uit via code voor de klanten. En je bent bereidt om standby-diensten te draaien.


Gevraagde kennis:

· AWS: IAM rules

· Python

· JSON scripting

· AWS Config

· Cloud Formation Templates

· AWS Lambda’s

· CI/CD pipelines

· AWS API’s

· AWS CLI

· Cloudtrail

· ELK/ Kibana

· AWS Associate (Developer, Architect of SysOps) gecertificeerd


Beloningen:

De rol kan interim (alleen ZZP) ingevuld worden of voor een vaste aanstelling. Neem contact op om je wens kenbaar te maken en meer te horen over de beloningen.


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze vacature, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 06 41 11 43 52. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl


73 views0 comments

Comments


bottom of page