top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

DevOps Engineer | Open Source | Ansible | Kubernetes | Python

Nederland is weer een start-up rijker en een om in de gaten te houden! Ze richten zich op Cloud strategie en Infrastructure solutions en zijn op zoek naar versterking op het gebied van DevOps Opensource. Je zal onderdeel worden van het core team wat een zeer belangrijke rol gaat innemen aankomende jaren. Hier zijn extra perks aan verbonden!


De organisatie wordt door 2 IT Architecten en 1 commerciële partner aangestuurd. Door het enorme netwerk en ondernemende verleden van de partners, zijn ze direct gevonden door het netwerk om input te leveren voor de meest innovatieve projecten gerelateerd aan Infrastructure as Code.


Projectmatig werken zit in het DNA.

Het bedrijf wil graag klanten helpen met de meest innovatieve opensource solutions op het gebied van architectuur, de technische implementatie en het beheer ervan. Denk aan een Kubernetes platform optimaliseren en beheren van een grote klant. Of binnen de retail een track en trace oplossing te bedenken om valse producten eruit te filteren.


Je bent actief met implementaties en natuurlijk als DevOps Engineer, de regisseur waarin je waardevolle input verzorgt voor de Product Owners, Architecten en Software Engineers.


Er zijn veel bedrijven die jouw hulp kunnen gebruiken om een Cloud Native transitie in te zetten. Laten we kijken naar de verschillende skills die welkom zijn:


· FreeBSD

· CEPH

· Puppet

· Icinga/Nagios

· Linux

· Ansible

· AWS

· Azure

· Kubernetes

· Datadog

· Docker


Een aantal van de programmeertalen die we graag zien, zijn;


· PHP

· Bash

· Typescript

· Python

· Ruby


Binnen het team heeft iedereen zijn eigen specialisme. Dus welk specialisme neem jij mee? Meer weten over de organisatie en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact op zodat we een gesprek met de 3 partners kunnen opzetten.


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze vacature, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

Comments


bottom of page