top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

**INTERIM** 2x AWS Engineer | Landingszone doorontwikkelen | workshops geven | internationaal reizen

Uurtarief: €85,- per uur

Locatie: Amsterdam

Duur: 3 maanden met optie tot verlenging

Startdatum: zsm

Uren per week: 40 uur


Opdracht/ situatieschets:

Er zijn verschillende bedrijfsentiteiten die allemaal ondergebracht dienen te worden in de AWS cloudomgeving. Er is een landingzone gebouwd en dit is de 1.0 versie. De fase waarin ze verkeren is harmoniseren en standaardiseren. Developers kunnen hun applicaties in de AWS omgeving kickstarten.


De migratie is opgestart, tegelijk met andere projecten. Ze gaan na de migratie alle applicaties doorlichten. Niet alles is via Infrastructure as Code gedaan. Maar er zijn tientallen producten die nog gemigreerd en gestandaardiseerd dienen te worden met de behorende security vereisten.


Team:

Er zijn verschillende locaties waar de teams werken. 2 locaties in Nederland, Noord-Holland en 1 in het buitenland.

In Nederland werken de mensen die richting bepalen als coreteam. In dit team zijn Architecten, Product Owners en ervaren Developers werkzaam. Het buitenlandse team is ondersteunend aan de Nederlandse teams. Je zal 1x in de 2 maanden een paar dagen onsite bij het buitenlandse team werken.

In deze rol zal je met meerdere teams gaan werken. Je zal workshops en trainingen geven om AWS sneller te laten adopteren door de organisatie.


Gevraagde kennis:

· AWS

· CI/CD

· Schrijven van IaC

· Jira

· Puppet

· Confluence

· Bamboo

· Python

· Cloudformation

· Docker

· Kubernetes


Meer weten?

Voor meer informatie over deze interim opdracht kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

40 views0 comments

Comments


bottom of page