top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: Applicatie/ Integratie Architect | omg. Amsterdam

Updated: Sep 8, 2020

Opdracht: interim Applicatie/ Integratie Architect

Locatie: Omgeving Amsterdam

Startdatum: zsm

Einddatum: 31-12-2020 gegarandeerd met grote kans op verlenging

Uren per week: 40 uur

Maximum tarief: €105,- all-in

Voor een directe eindklant in de omgeving van Amsterdam, zoek ik een Applicatie Integratie Architect.

De organisatie is een wereldwijde marktleider. Je komt te werken in het Nederlandse Architecten team en gaat je bijvoorbeeld bezighouden met: cloud, migraties, modernisering van tech stacks, teams coachen en supporten in gebruik van nieuwe technologie & paradigma's.

Het Architectenteam bestaat uit 3 Architecten. Het team werkt ook aan de global projecten.


Je zal helpen met het formuleren van een visie, richting op het gebied van applicatie en integratie en cloud gerelateerde werkzaamheden voor Nederland en global.

Dit is geen hands-on rol waarbij je aan de knoppen zit. Je gaat teams begeleiden en er voor zorgen dat applicaties beter in de Azure cloud landen. IT is niet de corebusiness van de organisatie maar is wel essentieel om een competitive edge te hebben t.o.v. de internationale concurrentie.

Je koopt ‘best in class’ producten en implementeert deze alleen waar een unieke positie in de markt kan worden gecreëerd. Hierbij is het van belang dat je weet hoe je stakeholders kan overtuigen waarom bepaalde principes voordeel oplevert voor de interne doelgroep.

Het architectenteam zit niet in een ivoren toren. Je gaat te werk met een Agile mindset. Maar de Architecten zijn niet degene die opeens alles gaan redden. Architectuur is geaccepteerd en dient nu gedownplayed te worden.

De rol is veelzijdig en begeeft zich o.a. op Cloud (Azure en GCP waar het dataverhaal staat), applicatie architectuur, integratie, Orchestration & Business Process Modelling, DevOps transitie begeleiden die is ingezet, pakketvervangingen, BI en Datawarehouse componenten, API management en werken bij een (inter)nationale wereldspeler met tientallen bedrijfsentiteiten.

In deze fulltime rol ben je sterk in stakeholders overtuigen en snappen hoe politiek wordt bedreven in enterprises.

Dit neem je mee:

• Ruime ervaring binnen enterprise omgevingen als Applicatie/ Integratie Architect

• API Management

• Cloud (Azure, GCP) optimalisatie/ integraties van applicaties

• BI & Datawarehouse

• Teams overtuigen en coachen van stakeholders

• Agile mindset

• DevOps transities/ implementaties kunnen begeleiden

Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

48 views0 comments
bottom of page