top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: Big Data Engineer | Utrecht | 12 mnd

Startdatum: 1-7-2020

Uren per week: 36

Duur: 12 maanden

Locatie: Utrecht

Tarief: €84,- per uur excl. btw.

Zo werkt het In onze gloednieuwe Microsoft Azure cloud-omgeving help je mee aan het bouwen van een IoT en Streaming datafundament waarin alle databronnen ontsloten worden voor reporting, analyse en (real-time) informatieproducten voor de organisatie. Je werkt veel samen met collega´s in de keten binnen je team, de afdeling en de business. Je bent een schakel in het bouw- en deliveryproces waarbinnen informatieproducten worden gerealiseerd van ontwikkeling tot productie. Je biedt oplossingen en zorgt voor structurele verbeteringen in het platform.

Hierin ben je succesvol doordat je jouw leergierigheid, teamspirit, motivatie en ‘getting-things-done’ mind set inzet bij:

• Bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen waarbij verbetering van de service voor onze klanten altijd voorop staat; • Je neemt de gedeelde verantwoordelijkheid in team resultaten; • Je bent bereid tot het aannemen van disciplines die buiten je eigen expertisegebied liggen; • Je vindt het leuk om met je team een autonome/zelf-organiserende aanpak te hanteren; • Je hebt een proactieve houding; • Je geeft opbouwende feedback aan je teamgenoten; • Je kunt feedback van je teamgenoten waarderen; • Je bent leergierig en altijd op zoek naar nieuwe technieken om data te laden; • Als expert help jij ons om die extra stap te kunnen zetten! Hier gebeurt het In Utrecht bundelen ruim 200 collega´s van de afdeling Data & Analytics hun krachten. Hier werkt een mix van ervaringen en persoonlijkheden, die elkaar graag opzoeken om met elkaar te sparren en kennis te delen. De afdeling geeft gebruikers snel en betrouwbaar inzicht om tot juiste acties te komen door het verzamelen, combineren, analyseren en presenteren van informatie. Zoek je uitdaging in een innoverende en uitdagende dataomgeving, waar je met de nieuwste tooling kan werken aan complexe datavraagstukken, dan ben jij de Data Engineer die we zoeken voor ons IoT data team. Dit neem je mee Om de functie van Data Engineer succesvol uit te voeren beschik je onder andere over:

· Je beschikt minimaal over een afgeronde relevante HBO opleiding, en bij voorkeur een WO opleiding met een computerscience achtergrond.

· Ruime ervaring in Solution Engineering voor streaming en IoT databronnen

· Expertise in het opzetten van Cloud oplossingen (Prefered Azure)

· Expertise in het opzetten van Security maatregelen in Cloud systemen (Prefered Azure).

· Expertise in het opzetten van Deployment Pipelines (bijv. Jenkins, Azure Pipelines)

· Expertise in het uitdenken en realiseren van Privacy vraagstukken rondom data.

· Data Engineering

· Ervaring met een basis set aan programmeertalen, waaruit af te leiden is dat overstappen naar andere talen geen probleem is


Meer weten? Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

13 views0 comments

Comments


bottom of page