top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: Domein Architect IT/OT | Utrecht | 6 mnd

Functie/Opdracht: Domein Architect IT/OT Locatie: Utrecht Startdatum: ZSM Duur: 6 maanden (optie tot verlenging) Uren per week: 32 Maximum tarief: Markt conform Zo werkt het: Voor het domein vanuit architectuur Materieel IT en OT wordt tijdelijke invulling gezocht. Je werkt mee aan architectuurvraagstukken die gericht zijn op IT/OT op de trein. Gericht op vernieuwing en life cycle management van de asset materieel. Naast het uitvoeren van domeinarchitectuur werk wordt van de kandidaat gevraagd advies mee te geven voor bezetting in het architectuur domein asset materieel IT/OT, expertises vanuit architectuur en wijze van samenwerking vanuit BAS Architectuur richting NS techniek en materieel en onderhoud. Hier gebeurt het: Bij afdeling BAS Architectuur Strategie en Innovatie werken Domeinarchitecten en IT Architecten aan de architecturen voor NS. Solution architecten werken binnen de verschillende IT afdeling en vormen samen met de architecten bij BAS de architectuurcommunity. Een van de architectuur domeinen betreft IT/OT van het materieel trein. Dit neem je mee: Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over:

· Aantoonbare ervaring in het opstellen van referentie- en of domein architecturen waarbij OT en IT gerelateerd aan fysieke assets een cruciaal onderdeel vormt.

· Ruime ervaring-kennis-visie op het gebied van Operationele Techniek

· Aantoonbare Ervaring met IT/OT in de treinsector en/of industriële sector

· Kennis van infrastructuur & netwerk oplossingen.

· Opleiding of ruime ervaring in OT gebied, zoals Elektronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Technische Computerkunde is een pre.


Meer weten?

Voor meer informatie over deze interim opdracht kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

23 views0 comments

Comentarios


bottom of page