top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: Infrastructuur (Solution) Architect | 6 maanden+

De infrastructuur (solution) architect is verantwoordelijk voor het uitwerken, actueel houden en communiceren van één of meerdere architectuurkavels (logische verzamelingen van bedrijfsonderdelen en thema’s). Hij/zij doet dit in nauw overleg en samenwerking met het architectuurteam en onder begeleiding van de lead architect. Hiervoor zoeken wij een architect die het volgende gaat uitvoeren:

- Nader uitwerken van de solution architectuur voor lifecycle acties van legacy infrastructuur,- en platform diensten.

- Nader uitwerken en ondersteunen van de solution architectuur voor infrastructuur,- en platform diensten voor DevOps teams.

- Onderzoek doen naar upgrade, migratie en rationalisatie scenario’s voor legacy infrastructuur,- en platform diensten. Opstellen van impactanalyse, kansen en bedreigingen

- Bruggenbouwer tussen de verschillende teams/units en uitvoerder van het architectuurproces binnen datacenter management.

- Opstellen meerjarige roadmap voor infrastructuur,- en platform diensten


Bij dit juridische orgaan werken we met de laatste technologieën. Java, Splunk, AppDynamics, Archimate, ReadyAPI, noem maar op. Waar mogelijk gebruiken we slimme marktoplossingen. En we pakken projecten altijd agile aan, in SCRUM-teams en met DevOps. Het leuke is dat je dicht op gebruikers zit. Net als op het nieuws. Want jij werkt op de achtergrond mee aan zaken waar ze in de media over praten. Dat doe je samen met je collega’s. In een prima werksfeer, met veel vrijheid én ruimte voor ontwikkeling.


Als IT’er bij het juridische orgaan werk je samen met collega’s uit andere vakgebieden en bundel je de krachten met ketenpartners en marktpartijen. Ook werk je mee naar een nieuwe manier van werken in zelfstandige teams die bestaan uit zowel ontwikkelaars als beheerders en de eindgebruiker (BusDevOps).


Gevraagde kennis:

Recente kennis en ervaring met cloud transities en aansluiten op publieke SaaS diensten en processen (o.a federatieve IAM solutions, Azure, AWS, API gateway).

Kennis en ervaring als architect met kader en inrichting van infra,- en platform diensten zoals CMP, API-Gateway, software defined network, OBS, zero trust.


Vereiste competenties:

Kan samen met de engineers en DevOps teams de klantvraag (klein en groot) vertalen naar passende infra,- en platform oplossingen inclusief kwaliteitseisen en is daarbij een goede en vaardige gesprekspartner.


Werkervaring en denkniveau:

Kan samen met de engineers en DevOps teams de klantvraag (klein en groot) vertalen naar passende infra,- en platform oplossingen inclusief kwaliteitseisen en is daarbij een goede en vaardige gesprekspartner. Je hebt overtuigingskracht en kan anderen beïnvloeden en hebt organisatiesensitiviteit.


Gewenste competenties:

Uitstekende schriftelijke- en mondelinge communicatieve vaardigheden op meerdere lagen van de organisatie. Je bent een prettige persoonlijkheid en gesprekspartner. Kan goed met weerstand en verschillende belangen omgaan.


Start: 3 januari 2022

Tarief: marktconform

Duur: 6 maanden plus optie verlenging

Uur per week: 36u

Standplaats: Provincie Utrecht

Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

Σχόλια


bottom of page