top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: Projectleider/ Consultant Office 365 | Implementatie | Advies | 18 mnd | Overijssel

Interim Projectleider/ Consultant Office 365 voor implementatie en advies gezocht.

Duur: 18mnd met optie tot verlenging van 2x 3 mnd

Startdatum: zsm

Aantal uur per week: 16

Locatie: Overijssel (In verband met Covid19 wordt er zoveel mogelijk thuis gewerkt. Door deze optie is het mogelijk om ook kandidaten te selecteren met een lange reisafstand.

Geplande datum gesprekken: 19 juni 2020 tussen 09:00 en 12:00 uur worden de gesprekken gevoerd via MS teams.

Uurtarief: 85 euro excl. btw

Plek in de organisatie:

De afdeling Informatievoorziening is richtinggevend op het gebied van informatievoorziening, fungeert als bedrijsentiteits brede informatiedienst en levert de benodigde ICT.

De afdeling heeft een proactieve instelling om tijdig te kunnen inspelen op ontwikkeling en technologieën op het tempo van verandering.

Doel:

Doel van deze aanvraag is het borgen van een kwalitatief goede implementatie van een samenwerkingsomgeving met behulp van Office 365. Ze kiezen voor Office 365 omdat Microsoft als standaard geldt (Microsoft tenzij) en er een succesvolle Proof of concept is gerealiseerd. De samenwerkingsomgeving zal verouderde aanwezige voorzieningen op het gebied van samenwerken moeten vervangen. Dit deel van organisatie staat hierin niet alleen, andere bedrijfsentiteiten zijn ook bezig met dit onderwerp en ze zoeken actief de samenwerking op om te leren en kosten efficiënt te zijn.

De stuurgroep heeft ervoor gekozen om versnelling aan te brengen waar mogelijk. Dit uit zich in het werken vanuit een best practise voor de basis-instellingen en persona’s van andere bedrijfsentiteiten te gebruiken.

Daarom is een ervaren projectleider/ consultant nodig die samen met de projectgroep voor de implementatie zorgt en de stuurgroep/organisatie kan adviseren in de te maken keuzes.

Werkzaamheden:

De organisatie is op zoek naar een een ervaren projectleider/consultant die een versnelde overgang naar Office 365 samenwerkingsomgeving kan realiseren. Ook het adviseren/ tot stand brengen van koppelingen met andere pakketten behoort tot de scope. Ze denken aan een invulling van circa 16 uur per week, in te vullen door 1 persoon.

Het adoptietraject behoort niet tot de scope, hieraan wordt een andere invulling gegeven. Tot de scope hoort ook niet het vervangen of borging archiefwaardigheid van de Sharepoint-omgeving, maar wel de koppeling hiermee. Evenals de koppelingen met systemen als ArcGis, Meridian, Relatics etc.

Het project wordt aangestuurd door een stuurgroep met als voorzitter de opdrachtgever (afdelingshoofd Informatievoorziening) van het project. Daaronder vallen de externe - en interne projectleider en drie deelprojectleiders. De interne en de externe projectleider werken nauw samen. De externe projectleider levert de toegevoegde waarde op de inhoud en het adviseren en beslisdocumenten maken voor de stuurgroep. De interne en externe projectleider zijn samen een team.

Eisen:

· Een afgeronde relevante opleiding op HBO- of WO niveau, bijvoorbeeld bedrijfsinformatica;

· Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider ICT;

· Ervaring met het leiden van minimaal 1 project naar de Office 365 samenwerkingsomgeving;

· Heeft ervaring in het maken van beslis- en bestuursdocumenten

Wensen:

Aantoonbare ervaring als projectleider in de publieke sector;

· De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring als consultant in office 365;

· De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring in het adviseren en tot stand brengen van koppelingen met andere pakketten zoals: Join, ArcGis, Meridian, Relatics;

· De aangeboden kandidaat heeft ervaring in het maken van een plan van aanpak met een realistische gefaseerde planning waarmee de resultaten worden opgeleverd;

· De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met een versnelde overgang naar een office 365 met een samenwerkingsomgeving.

Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

75 views0 comments

Comentarios


bottom of page