top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

**INTERIM** Tech Project manager | Project Lead | Azure | CI/CD| 8 mnd+

Updated: Feb 17, 2020

PUUR Projecten

Duur: 8 maanden met optie tot verlenging

Startdatum: Per direct

Tarief: €100,- p/u

Locatie: Noord-Brabant


Het team is op zoek naar iemand die de OTAP georiënteerde zaken rondom het project kan trekken. Voorkeur heeft is overall release management.

Je komt te werken met in totaal een team of 12fte verdeeld over 2 teams. De organisatie is niet erg groot, maar wel net zo complex als veel bedrijven. Qua cloud adoptie volgens Microsoft een middenmoter. Qua veelzijdigheid van oplossingen binnen het programma, loopt het team redelijk voor op in die middenmoot.

Niet dat het er allemaal is, maar vooral dat ze er mee aan het ontwikkelen zijn.


Situatieschets van de organisatie:

Momenteel zijn ze bezig met de vervanging van de core-sytemen.

Deze gaan afgenomen worden als SaaS-dienst die in de Oracle Cloud in het buitenland gehost worden.

Tegelijkertijd is de organisatie bezig met de vervanging haar andere primaire systemen, waaronder de CRM-, Finance-, Output management-, Online- en integratiesystemen. Deze worden voornamelijk Cloud-native opgebouwd binnen Microsoft Azure.

Voor het programma is er behoefte aan een omgevingsbeheerder. Iemand die de betrokken Agile teams kan verbinden, er zorg voor kan dragen dat de integratie en infra gerealiseerd wordt door deze teams en dat hierover gerapporteerd kan worden richting programmamanagement.

Belangrijk hierin is dat inzichtelijk gemaakt wordt in een wereld van schuivende panelen op welk moment de verschillende test en productiesystemen gereed zijn binnen de tijdslijnen van het programma.

Ideale kandidaat:

· Een communicatief vaardige Tech lead die vanuit de techniek teams inhoudelijk kan sturen en als Projectmanager kan fungeren. Middels dashboards rapporteert aan de Programma Manager.

· Zeer ervaren met complex release en change management

· CI/CD ervaring zwaar weegt

· Inhoudelijk veel ervaring met het opzetten van complexe OTAP-ketens

· Ervaring met geautomatiseerd testen en het testen van complexe ketens over Azure Cloud omgevingen

· Ervaring in Agile omgevingen


Meer weten?

Voor meer informatie over deze interim opdracht kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl


112 views0 comments

Comments


bottom of page