top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: Scrum Master 2x | Utrecht | Zsm

Functie/Opdracht: Scrum Master 2x Locatie: Utrecht

Startdatum: 18-5-2020 Einddatum: 31-1-2021 Uren per week: 36 Maximum tarief: €78,50

Sluitingsdatum aanbieden: 8 mei voor 15.00u

Zo werkt het Als Scrum Master ben je een expert in het Agile gedachtengoed en het Scrum framework en zorg je dat zowel de teams als de omgeving van de teams naar een hoger volwassenheidsniveau worden gebracht. Je coacht zowel de scrumteams als de organisatie. Je zorgt ervoor dat de teams zo optimaal mogelijk kunnen functioneren, zich continu blijven verbeteren en je bent verantwoordelijk voor de effectiviteit van de teams. Dankzij jouw IT-ervaringen en coachende kwaliteiten ben jij van onschatbare waarde bij het:

· Creëren van goede, veilige en professionele sfeer om ontwikkeling te bevorderen.

· Je hebt aantoonbare ervaring in het verbeteren van de teambeleving, team happiness, agile volwassenheid, throughput, quality assurance en het oplossen van impediments.

· Coachen van teams en sturen op ontwikkeling en werkwijze van teams.

· Bevorderen en stimuleren van creativiteit en verandering binnen teams.

· Leren van andere teams en het geleerde delen in de eigen team(s).

· Bewaker van gemaakte afspraken binnen de Scrum methodiek.

· Ondersteunen van de Product Owner bij het inrichten van de backlog, zetten van sprintdoelen en het ordenen van de backlog.

· Organiseren, coördineren en faciliteren van (complexe) initiatieven die team-of organisatie overstijgend kunnen zijn en/of er op gericht zijn teams zich continu verbeteren, leren en zich blijven aanpassen aan de veranderende businessbehoefte.

· Faciliteren en stimuleren van zelfreflectie van individuen, (scrum)teams en (project)organisatie ten behoeve van proces-en productverbeteringen.

· Faciliteren en stimuleren van (scrum)teams en (project)organisatie om zichzelf continu te verbeteren in hun samenwerking waardoor het team effectiever wordt.

· Ervaring met het inzetten van digitale tooling voor agile werken (Jira).

· Inpassen van een Agile werkmethodiek in een Prince2 omgeving.


Hier gebeurt het Binnen de organisatie speelt IT een hoofdrol in alle processen. We zijn afhankelijk van goede en betrouwbare IT. De projecten en onderhoud dat wij doen spelen zich af in een dynamische en complexe omgeving waarin vele partijen een rol spelen. Dit maakt dat er hoge eisen gesteld worden aan de IT dienstverlening en dat de kwaliteit van de geleverde software erg belangrijk. Het Unite project zorgt voor een hervorming van het huidige financiële SAP landschap. Dit project heeft tot doel om de historisch ontstane verschillende administraties, in SAP, te consolideren van vijf naar één. Daarnaast leggen we met het beschikbaar komen van de nieuwe SAP technologie, “S/4HANA Enterprise management”, ook het fundament voor de ontsluiting hiervan, bijvoorbeeld op user interface en analytics. Dit neem je mee

· Afgeronde HBO/WO opleiding;

· Gecertificeerd Scrum Master, minimaal PSM I;

· Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Scrum Master in complexe omgevingen;

· Aantoonbare ervaring in maturity verbetering op Agile teams binnen grote/complexe organisaties;

· Kan scrum en andere werkwijzen combineren op de specifieke behoeften van de omgeving;

· Technische achtergrond/ervaring is een pre;

· Gedrag, Vaardigheden/ Competenties:

Coachend pragmatisch (flexibiliteit t.o.v. toepassen agile methodieken en implementeren van wat het beste werkt, geen theoretische implementatie), veranderkracht, communicatieve vaardigheden, empathisch, teamspeler, proactieve houding, resultaatgericht, faciliterend

Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

22 views0 comments

Comentarios


bottom of page