top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: Senior Solution Architect | 12 mnd | Remote

Functie/Opdracht: Senior Solution Architect Locatie: Thuiswerkplek / Amersfoort Startdatum: 19-4-2021 Einddatum: 17-4-2022 Uren per week: 36 uur Maximum tarief: € 101,- Dit ga je doen Je werkt aan de Bijsturingsapplicaties B@D, B@M en PLC. Hiermee bestuurt de afdeling Transportbesturing 24 uur per dag de materieelinzet op 7.000 treinritten. Jouw applicatie draagt er dus aan bij dat onze treinen lang genoeg zijn om al onze reizigers een zitplaats te kunnen bieden! Niet alleen als de treinen rijden volgens plan, maar juist ook bij verstoringen, als door een defecte trein of een aanrijding alles anders loopt dan gedacht. Met behulp van B@M kan Transportbesturing zo’n crisis snel oplossen en kunnen onze reizigers snel verder reizen. We zetten we vol in op Continuous Delivery, Continuous Integration en DevOps en dat binnen een Release Train met zes Agile teams met een multidisciplinaire samenstelling. Van hen én van ons krijg je ruimte en tijd om te sparren, kennis te delen en te leren. In jouw rol ben jij van onschatbare waarde bij:

· Je definieert en documenteert de architectuur van de applicatie (componenten, deelsystemen, frameworks) en draagt deze visie en de rationale achter gemaakte (technische) keuzes uit naar de teams en andere stakeholders.

· Je bent verantwoordelijk voor de architectural runway, technology roadmap en lifecycle management.

· Je bent actief op de werkvloer tussen/met de teams. Je ontwerpt samen met lead developers in de scrum teams de technische mechanismes voor de realisatie van complexe onderdelen op basis van de business wensen.

· Je bewaakt het behalen van niet functionele specificaties zoals beveiliging, performance en capaciteitsdoelstellingen.

· Je stelt de kaders, principes en kwaliteitsaspecten van de softwarearchitectuur op.

· Je zorgt voor het definiëren en ontwerpen van interfaces. Je stemt af met producenten en afnemers over het verbeteren van de interfaces in de keten.

· Je bent contactpersoon voor IT infrastructuur en aanspreekpunt van de domein architecten.

· Je weet als geen ander hoe je informatie deelt met verschillende stakeholders en kiest daarbij altijd de juiste toon en diepgang.

Hier ga je werken De afdeling LTSO is onderdeel van IT Operatie. LTSO staat voor Logistiek & Transportbesturings Service Organisatie. Wij zorgen voor de ontwikkeling en beheer van complexe, IT-systemen die processen ondersteunen van o.a. de planning en bijsturing voor materieel, dienstregeling en treinpersoneel. In een notendop zorgt het team er eigenlijk voor dat de treinen op tijd kunnen rijden. De werklocatie is normaal gesproken Amersfoort, maar tijdens deze periode werken wij vanuit huis. Dit zijn de eisen

· Minimaal een afgeronde HBO/WO IT-opleiding.

· Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Solution Architect in een complex applicatielandschap bij een vergelijkbare organisatie als NS qua grootte.

· Je hebt een of meerdere certificaten Togaf, ArchiMate.

· Je hebt ervaring met frameworks als JEE, JMS, Soap, REST.

· Je hebt ervaring met modellering (UML, Enterprise Architect).

· Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als full stack Java developer.

· Ervaring met WebLogic, Jenkins, Docker, Openshift en relationele databases zoals Oracle DB of PostgreSQL is een pre.

· Ervaring met scrum, SAFe, CI/CD en DevOps (mindset en tooling)

· Je bent analytisch sterk, besluitvaardig, communicatief en kan snel schakelen tussen technische discussies met teams en functionele discussies met onze business.

· Je bent actief op het gebied van coaching en kennisdeling en in staat mee te bewegen met verandering.


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl


Comments


bottom of page