top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: System Network Engineer | 3 mnd+ | Soest

Voor onze klant in Soest ben ik op zoek naar een System Network Engineer.


We zoeken iemand voor tijdelijke invulling bij de afdeling IT infrastructure en Operations (I&O). I&O is verantwoordelijk voor de IT back-office. Zoals de servers, data center, de verbindingen en het netwerk. De meeste servers zijn windows based. Verschillende linux distributies komen ook vaak voor. De meeste servers draaien op een VMWare omgeving. Naast de VMWare omgeving hebben we ook servers draaien in Azure.


We hebben o.a. een migratie traject lopen van W7 naar W10. We hebben dus W7 en W10 werkplekken. W10 wordt uitgerold via MDT en intune. De W10 machines zijn Azure connected, niet hybrid.


We hebben een netwerk wat de twee hoofdkantoren (Soesterberg, Mechelen) , de vele winkels, diverse datacenters en leveranciers met elkaar verbind. Inclusief routers en Firewalls (Palo Alto/Fortigate/HPE Aruba) deze zijn gedeeltelijk in eigen beheer en gedeeltelijk bij onze telecom leveranciers in Nederland en Belgie. De meeste winkels hebben, net als de hoofdkantoren, een lokale managed switch en Wifi AccessPoints.


We hebben enkele lokale Windows AD domeinen met alle bijhorende services (DNS/DHCP/DFS)


We zoeken iemand die flexibel is, om kan gaan met hoge werkdruk, zelfstandig zijn weg kan vinden in de omgeving en incidenten en kleine (deel) projecten op kan pakken met kennis van de hierboven vetgedrukte kreten. Dus :

Windows Based Server (en aanverwante producten en windows based infrastructuren)

Enige Basis kennis van linux zou handig zijn

Kennis van VMWare, Azure, Intune, MDT, netwerken, routeringen, VLAN’s, Firewalls.


Hij zal in een team komen van (op dit moment) 3 vaste mensen en 3 tijdelijke krachten.


Duur:

3 maanden, 40u per week


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

64 views0 comments

Comments


bottom of page