top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

IT Consultant | Infra Automation

Updated: Feb 10, 2022

IT Consultants die willen automatiseren gezocht! Kom je werken voor een groep van 85 Consultants? Welk specialisme breng je mee? Je kan toetreden tot deze specialismen:


· Infrastructure automation

· Modern Workplace, Microsoft of Opensource

· Cloud Native

· Networking automation & Security


Je komt te werken bij de meest interessante IT klantomgevingen van Nederland. Deze IT omgevingen zijn vaak van enterprise omvang of complex genoeg om er veel te kunnen leren. Je leidinggevende heeft als doel om ervoor te zorgen dat jij happy bent met de opdracht die je doet. Er zal daarom ook regelmatig contact zijn als je dat wilt. Wanneer de opdracht voor jou minder interessant is geworden, kan er samen met je leidinggevende gekeken worden naar manieren om dit te verbeteren. Dit kan bij je huidige opdracht of bij een nieuwe klant zijn. De huidige groep IT Consultants is een tevreden groep. De Consultants hebben een gemiddelde van 8 jaar in dienst. Dit is veel zeggend binnen IT Consultancy. Door veel mee te denken met eigen Consultants en geregeld leuke dingen te organiseren, blijft de sfeer goed en is er weinig onrust.


Er is veel ruimte voor het verhogen jouw kennis en van de groepskennis. Er is een MCT in dienst die de collega Consultants kan trainen en dat kan jij ook doen als kennis-lead op jouw specialisme als je daar energie van krijgt. Dit kan bij de Consultants maar ook binnen de volledige breedte van de organisatie. Denk aan Managed Services en Architectuur.

Veel Consultants zijn bezig met nieuwe ontwikkelingen om zelf bij te blijven en om ervoor te zorgen dat de huidige groep het meest relevant blijft voor klanten. Hierdoor zijn ze in staat om ook innovatieve projecten naar zich toe te trekken. En doordat je een ongelimiteerd opleidingsbudget krijgt, kan je de theoretische kennis direct toepassen in het Techlab om ervaring op te doen. Hierdoor krijg je minder snel te horen bij klanten dat je geen ervaring hebt met die nieuwe ontwikkelingen. Zo blijf je vooroplopen!


Wat voor opdrachten kan je verwachten?

Heel simpel, alles wat jij interessant vindt. Doordat ze een zeer goede naam hebben in de markt, veel zaken direct doen bij eindklanten en het volledige sales apparaat op orde hebben, kan er altijd vanuit jouw wensen gekeken worden naar opdrachten. Afhankelijk van je eigen kennis en werkervaring, kan je denken aan werkzaamheden, zoals;

· pro-actief beheer binnen grote omgevingen of;

· migraties en implementaties naar/ binnen de cloud of;

· bouwen binnen projecten die vanuit een Greenfield positie starten of komen of;

· low level designs implementeren samen met Architecten of;

· meedenken over het design van een nieuwe infrastructuur met Architecten of;

· Opschonen, optimaliseren en automatiseren van applicatie landschappen.


De opdrachten kan je doen binnen alle sectoren. De organisatie is niet beperkt tot een aantal. Hierdoor zal je als Consultant erg allround worden wat veel opties voor jezelf creëert in de toekomst. Dit kan ook bij collega IT bedrijven met als core business Managed Services.


Je krijgt:

· Een contract voor onbepaalde tijd (32-40u)

· Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring

· Lease-auto. Deze kies je zelf uit na de proeftijd

· Onbeperkt opleidingsbudget

· Laptop

· Mobiele telefoon

· En andere secundaire voorwaarden


Wat ze zoeken:

· Engineers en Consultant die ervaring hebben vanaf pro-actief beheer in grotere omgevingen

· Een aantal certificeringen binnen jouw specialisme of bereidt nieuwe te behalen

· Je hebt goede communicatieve skills om met klanten om te gaan

· Mensen die hun passie delen en daardoor het kennisniveau van zichzelf en van de groep willen verhogen

· De drang hebben om te automatiseren en standaardiseren omdat je het zonde van je tijd vindt om dubbel werk te doen. En omdat je het belangrijk vindt dat je klanten ook geen dubbel werk doen.


De organisatie heeft als speerpunt automatiseren en standaardiseren. Als dat ook jouw motto is, zou een kennismaking tot iets moois kunnen leiden.

Dus ben je toe aan nieuwe energie en nieuwsgierig geworden welk bedrijf dit is? Neem dan contact op zodat ik je er meer over kan vertellen.


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nlComments


bottom of page