top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Lead Architect | Enterprise | internationale digitale transformatie | €100k

Updated: Oct 29, 2020

De organisatie is een wereldwijde marktleider. Je komt te werken in het Nederlandse Architecten team waar je als Lead Architect zal ontfermen over de onderwerpen: cloud, migraties, modernisering van tech stacks, teams coachen en supporten in gebruik van nieuwe technologie & paradigma's.


Het Architectenteam bestaat uit 4 Architecten. Het team werkt ook aan de global projecten. In deze rol lever je een belangrijke bijdrage aan de technische invulling van architectuur strategie.

Dit is geen hands-on rol waarbij je aan de knoppen zit. Je zal lijnen hebben met C-level, leveranciers van de Cloud en SaaS oplossingen. Je bent klankbord van het MT en bespreekt wat de mogelijkheden zijn. En uiteraard zal je sturend zijn in internationale architectuur meetings.

IT is niet de corebusiness van de organisatie maar is wel essentieel om een competitive edge te hebben t.o.v. de internationale concurrentie.

Architectuur koopt ‘best in class’ producten en implementeert deze alleen waar een unieke positie in de markt kan worden gecreëerd. Hierbij is het van belang dat je weet hoe je stakeholders kan overtuigen waarom bepaalde principes voordeel oplevert voor de interne doelgroep.

Het architectenteam zit niet in een ivoren toren. Je gaat te werk met een Agile mindset. Maar de Architecten zijn niet degene die opeens alles gaan redden voor de organisatie.

Architectuur is geaccepteerd en dient nu ‘gedownplayed’ te worden. Jij zal daarin het tempo bepalen voor deze uitrol en de inzet hierin van je architectenteam.

De rol is veelzijdig en begeeft zich o.a. op Cloud (Azure en GCP waar het dataverhaal staat), applicatie architectuur, integratie, Orchestration & Business Process Modelling, DevOps transitie begeleiden die is ingezet, pakketvervangingen, BI en Datawarehouse componenten, API management en werken bij een (inter)nationale wereldspeler met tientallen bedrijfsentiteiten.

In deze fulltime rol ben je sterk in stakeholders overtuigen en snappen hoe politiek wordt bedreven in enterprises. Je zal rapporteren aan de IT Director.

Dit neem je mee:

· Ruime ervaring binnen enterprise omgevingen, voorkeur als Lead Architect en een basis vanuit de applicatiekant.

· API Management

· Cloud (Azure, GCP) optimalisatie/ integraties van applicaties

· BI & Datawarehouse

· Teams overtuigen en coachen van stakeholders

· Agile mindset

· DevOps transities/ implementaties kunnen begeleiden

Wat mag jij verwachten:

· Een mooi salaris.

· Bonusregeling

· Een budget van 12,347% (incl. 8,5% vakantiegeld) dat je kan inzetten voor sport, extra opleidingsbudget, extra vrije tijd, of als leuke extra bonus

· Een lease-auto of mobiliteitsvergoeding

· Laptop

· Mobiele telefoon naar keuze en abonnement

· 25 vakantiedagen per jaar met de optie tot meer dan 20 bij te kopen!

Locatie:

Noord-Holland


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

Commentaires


bottom of page