top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Lead AWS DevOps Engineer | Strategie bepalen | AWS | SaaS | Utrecht

Wil je werken als Lead AWS DevOps Engineer bij een organisatie met gerenommeerd SaaS product? Je bent onderdeel van het team dat ervoor zorgt dat de top 250 bedrijven van Nederland de SaaS-dienst optimaal geleverd krijgt.


Je hebt een rol waarin je strategisch nadenkt hoe je het SaaS-product zo optimaal mogelijk kan laten draaien op de AWS-omgeving. Natuurlijk ben je als liefhebber ook operationeel bezig, maar je collega Engineer is daar meer mee bezig. Het gave aan de rol is dat je gaat meedenken over de schaalbaarheid van de IT-omgeving van de organisatie die internationale ambities heeft. Zie jezelf als de digitale hub die de weg vrij maakt naar Europa.


Doordat je de innovaties volgt, houd je de organisatie op de juiste koers. Je weet de innovaties goed te koppelen aan de klant behoeftes door de applicaties optimaal te laten draaien. De klanten zijn A-merken en de top van Nederland.


In een team van meer dan 20, heb een belangrijke positie. Daarom weet de Product Owner jou te vinden als het gaat om te bedenken welke technische richting op te gaan. Jij snapt hoe je een AWS-omgeving dient in te richten om het SaaS-product optimaal te laten functioneren.


Al je ideeën kan je toetsen vanuit het andere deel van het team waar meer dan 10 Developers werkzaam zijn. En in deze rol rapporteer jij aan het management.


Je kan al je creativiteit kwijt in een omgeving die open en informele cultuur heeft. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd om je fit en scherp te houden. Denk aan sporten, spellen en de Playstation 4 die elke dag zijn uren maakt! En je kan geregeld de successen vieren met je collega’s. Want dat doe je als je werkt bij een bedrijf die marktleider is in Nederland.


Gevraagde kennis:

· Je hebt ervaring opgedaan met het werken in een hosting rol voor grote opdrachtgevers. (A-merken)

· Je bent er op gericht om niet 2x hetzelfde werk te doen, dus alles te automatiseren

· Linux: Debian of Ubuntu

· Terraform, Cloudformation, Ansible, GIT

· Grafana, ELK-stack

· MySQL

· microservices en containers (Docker, Kubernetes)


Wat staat er tegenover:

· Contract obv 32, 36 of 40u (wat jij het liefste wilt)

· 25 vakantiedagen

· Vakantiegeld 8%

· Een mooie bonusregeling

· Pensioenregeling

· Collectieve zorgverzekering

· Opleidingsbudget en vele kennissessies om ervoor te zorgen dat jij en wij voorop blijven lopen.

· Laptop met een OS naar jouw keuze

· Elke dag een heerlijke lunch!

· Borrels, uitjes en andere activiteiten!


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze vacature, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 06 41 11 43 52. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

18 views0 comments

Comments


bottom of page