top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Netwerk Engineer CCNA | CCNP | enterprise omgevingen | automation

Ben je Netwerk Beheerder of Netwerk Engineer en wil je werken bij een bedrijf waar je jaren kan leren bij de bekendste bedrijven van Nederland? Lees dan verder!


Het bedrijf telt 30+ Netwerk Consultants die allemaal bijdragen aan het maken van optimale infrastructuur bij grote en complexe klanten.

Je zal aan projecten werken van het beheer van een omgeving of een volledig nieuwe Netwerk omgeving bedenken met collega’s en samen deze realiseren. Afhankelijk van je kennis en ervaring kan je erg veel doen (van A-Z migratie en implementatie) waardoor je leercurve zeer stijl zal zijn. Dit zal je doen bij bedrijven met een enterprise IT omgeving.


Hierbij kan je denken aan;

· Ziekenhuizen

· Overheden

· Verzekeraars

· Banken

· Telco’s

· Educatie (scholengemeenschappen en universiteiten)


Voorbeelden van projecten:

De gemiddelde opdracht duurt een jaar. De meeste opdrachten zijn in de Randstad. Je zal veel kunnen betekenen voor de klanten. Denk aan het vervangen van een volledige netwerk infrastructuur van een ziekenhuis. Door het realiseren van dit nieuwe project heeft het ziekenhuis de basis gelegd om de aankomende jaren de patiënt beter te kunnen bedienen in de zorg die hij/ zij verdient.

Netwerk innovativiteit gepaard met IoT toepassingen kunnen ervoor zorgen dat gezondheidsissues sneller gedetecteerd kunnen worden en patiënten, sneller beter gemaakt kunnen worden.


Een ander voorbeeld is de vervanging van een compleet WiFi netwerk bij een van de grootste retailers van ons land. Het doel was om zo veel mogelijk te automatiseren middels Software Defined Networking. Daarom is kennis van Python en Ansible erg handig als je dat hebt, maar heb je het niet? Geen probleem, alles is te leren en daar krijg je dan ook alle ruimte voor om te doen.


De organisatie snapt dat het bijhouden van de nieuwste certificeringen passie en drive vergt. Als je bij deze organisatie wilt werken, is het meenemen van je certificeringen niet essentieel. De wil om te leren en te blijven ontwikkelen wel! Het zit van nature in je om kennis met je team te delen. Je snapt dat je elkaar goed kan aanvullen en beter kan maken. Dit zijn precies de mensen die passen bij deze organisatie. Juist doordat telkens dit soort Consultants erbij komen, is het verloop erg laag. Je komt in een groep gelijkgestemde waar je op je plek zit. Ook al werk je onsite bij de klant, je zal je collega’s goed leren kennen tijdens de maandelijks kennissessies, kwartaal meetings die natuurlijk gepaard gaan met veel en lekker eten. En jouw Field Manager zal iedere 6 weken naar je toekomen bij de klant om te bespreken hoe het gaat, of je nog iets mist en wat je trainingsbehoefte is wat je in de praktijk kan toepassen.


Gevraagde kennis:

· CCNA of CCNP certificering

· Routing en Switching

· Passie voor automatiseren van netwerkomgevingen

· Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring


Wat mag jij verwachten?

· Direct contract voor onbepaalde tijd!

· €3.000 – €4.500,- afhankelijk van je kennis en ervaring

· Vakantiegeld 8,33% = volledige maand

· Bonus = 10% van je maandsalaris. Bij 152 gewerkte uren per maand of 92% declarabel of meer dan krijg je de bonus. Gemiddeld 10 tot 11 keer maand haal je dat.

· Lease-auto €700,- budget exclusief brandstof, exclusief btw. Looptijd leasecontract: 48 maanden/ 35.000 km per jaar.

· Regeling elektrisch rijden is ook een mogelijkheid. Dan krijg je €850 lease budget ipv €700,-

· Pensioen 50% zal je werkgever inleggen.

· 25 vakantiedagen

· Laptop

· Mobiele telefoon

· Collectieve verzekeringen voor ziekte

· Je kan opleidingen volgen via de partner Fastlane.


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze vacature, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 06 41 11 43 52. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl


68 views0 comments

Comments


bottom of page