top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Technical Architect Microsoft stack | Lead onboarding | Azure | O365 | Managed Services

Updated: Nov 25, 2022

Een toonaangevende Managed Services Provider is op zoek naar een Technisch Architect Microsoft voor het onboarding team.


In deze dankbare functie kan je erg veel doen voor de interne organisatie en voor je klanten. De organisatie is de transformatie aan het doorvoeren om zelfsturend te worden. Als je gewend bent om in een dergelijke omgeving te werken, kan je ook binnen jouw klantteam een lead rol pakken .


Je gaat de organisatie helpen met jouw kennis, die gericht is op hardcore Azure en Infrastructure as Code waarbij de building blocks gemigreerd zullen worden obv van deze uitgangspunten.

Doordat je al stevige kennis en ervaring hebt opgedaan obv Technisch Architectuur en klanten hebt geholpen met de beste oplossing voor hun moderne werkplek in de Azure Cloud, kan je dit verder tot kunst verheven. De organisatie heeft een hoge customer intimicy en langlopende relaties waar je alle vrijheid krijgt om je ideeën door te voeren. De organisatie krijgt zo veel vertrouwen van de klanten, dat je bijna carte blanche krijgt.


In elk van de 7 teams heeft een Technical Architect en jij bent het technische geweten van het team. Je bent als technisch geweten natuurlijk ook de gesprekspartner van de klant en van je eigen Team Manager. En je mag de producten en diensten catalogus verbeteren op de manier zoals jij denkt dat je het beste oplossingen kan bewerkstelligen voor je klanten en eigen organisatie.

En zoals een echte leider betaamd, ben je niet alleen maar conceptueel actief maar ook technisch. Want zodra er een nieuwe klant heeft getekend, ben jij direct de Lead Architect voor het gehele onboarden.


De organisatie en jouw plek binnen het team:

Er werken meer dan 130 specialisten waarvan er 7 klantteams zijn. Elke team is op dezelfde wijze opgebouwd. Er is een Team Manager met een Service Delivery manager, jij als Technisch Architect, met Consultants, Engineers en 1e t/m 3e lijn Engineers die de klanten op hun beste manier willen helpen om er voor te zorgen dat hun IT omgevingen als een zonnetje draait.


Als ze een nieuwe klant hebben, komt deze in een specifiek klantteam terecht en die absorberen het project en ben jij direct de Lead Architect. Daar kan je direct waarde toevoegen door alles op een hoger niveau te tillen.

Je zal gelijk willen kijken hoe de solution is aangeboden. Zodra dit alles klopt volgens jouw inschatting, ben je samen met de Project Manager en Team Manager verantwoordelijk voor het de resources om het tot een groot succes te maken.


Je kijkt met de “ik-wil-zoveel-mogelijk-automatiseren-bril”. Dit doe je dmv Azure, Infrastructure as Code voor de moderne werkplek en de hele Microsoft Suite in te zetten. Je gaat de organisatie en dus de klanten voor de aankomende 3 jaar helpen om dit in te richten.

Je kan ook een grote rol spelen bij je collega’s om hen op een hoger niveau te tillen mbt alles wat Azure, Infrastructure as Code, O365 of de security (Sentinel) aangaat. Je krijgt energie om je team te helpen en beter te worden. Uiteraard ook bij je klanten.


Klant omgevingen:

De klanten kunnen qua omgeving variëren tussen de 500 en 10.000-den werkplekken. Er zijn ook meerdere internationale klanten als je dat leuk vindt om betrokken bij te zijn.


Bij klanten hebben ze hele langlopende relaties en hoge customer intimicy. Ze gaan eerst poetsen en daarna pas de factuur sturen.


We krijgen veel vertrouwen van klanten. En we geven dat ook onze eigen mensen. 1 medewerkers, 2 klanten en 3 onze business”.

We zijn een bedrijf dat gezamenlijk veel plezier hebben en beter worden. De directie is volledig toegankelijk en wil er alles aan doen om iedereen te laten slagen in hun carrière.


Een thuiswerkplek is heel normaal. Je komt naar kantoor en dat is ook voor socializen en aan projecten te werken. Maar op kantoor is veel socializing en thuis wordt er meer gewerkt.


Doorgroei:

Jij bepaalt zelf jouw jaardoelen die gekoppeld zijn aan ontwikkelingsdoelen. Samen met de Team Manager ga je kijken wat jij belangrijk vindt. Dit kan doormiddel van buddy systemen, coaching of andere manieren. Dit faciliteren ze allemaal.

Het zijn volwassenen en er is een coachende manier van leidinggeven. Er is een programma gestart om zelfsturend te worden. De organisatie begeeft zich in de oriënterende fase en kijken nu bij de ING omdat ze erg ver zijn.


Tevens is er een nieuwe CTO die zijn peilen gaat zetten op het helpen en hoger niveau krijgen van allen Architecten binnen de organisatie. Hierdoor kan je een nog groter aandeel nemen in de richting die jullie aankomende jaren op gaan.


Beloningen:

  • Salaris oplopend tot €7.000,- bruto per maand mét bonus en winstdeling;

  • Opleidingsbudget;

  • Leaseauto;

  • Laptop;

  • Telefoonabonnement;

  • 26 vakantiedagen (mogelijkheid om hier 32 van te maken);

  • Goede pensioenopbouw;

  • Korting op je sportschoolabonnement.


Meer weten?

Zou je graag in aanmerking willen komen voor een kennismaking met deze organisatie? Neem dan contact op met Michael van Zanten. Stuur je bericht met cv naar michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl zodat we een call kunnen opzetten via 0641114352.

Comments


bottom of page