top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM 3x SharePoint Specialist | 6 mnd+

Voor een klant in de financiële sector is er behoefte aan extra SharePoint capaciteit. Doordat er 3 posities ingevuld kunnen worden, is het niet essentieel dat je volledig aan onderstaande profiel voldoet.


Het profiel:

In verband met de doorontwikkeling van de huidige SharePoint Online omgeving zoeken wij tijdelijke versterking van een Sharepoint .NET ontwikkelaar/M365 ontwikkelaar. De opdracht ondersteunt het huidige Scrum team in de ontwikkeling van nieuwe- en verbetering van huidige functionaliteit voor de gehele organisatie. We deels op kantoor, deels thuis. De algemene richtlijn is 50/50. We komen met name naar ons kantoor in Amsterdam om samen te werken en elkaar te ontmoeten. Natuurlijk zorgen we dat je ook thuis uitstekend kunt werken met een laptop. Verder bieden wij flexibele werktijden waar 4x9 ook mogelijk is.


Functie-omschrijving:

De kandidaat weet als Consultant/ontwikkelaar in het SharePoint team in de allereerste plaats heel veel van SharePoint. Zeker van SharePoint Online, kennis van SharePoint 2013 is wenselijk. Technologie die daarbij een rol speelt: C#, .NET, PowerShell, SPFx, Power Platform, Logic Apps, PnP, Power BI, JavaScript, TypeScript, HTML, CSS, Teams, Shifts, Azure, Azure DevOps, REST, Angular, React en M365.


Het hebben van Sharegate kennis is een pré. Je zult als lid van een ontwikkelteam oplossingen ontwikkelen conform de Scrum methodiek, ICT SDLC, ITIL en ISO20.000 processen. In een team van +/- 6 man worden in 3-wekelijkse sprint in samenwerking met de Product Owner de belangrijkste prioriteiten tot een werkbaar product gebracht. Werkzaamheden en prioriteiten worden dagelijks getoetst door middel van stand-ups en nieuwe vraagstukken verder uitgewerkt naar werkbare stukken werk in refinement sessies. Het grootste deel van de activiteiten heeft direct te maken met SharePoint Online waarbij ontwikkeling die PLA-compliant is voorop staat om toekomst vaste functionaliteit te ontwikkelen. De ontwikkelaar zal werken in een moderne ontwikkelstraat, vooral gebaseerd op Azure DevOps en bijbehorende Agile best practices. Samenwerking, communicatief vermogen en technisch-inhoudelijke kennis van onder meer SharePoint Online zijn belangrijke componenten die je dagelijks in zult zetten voor deze functie.


Functie-eisen

Eis: de kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring als SP ontwikkelaar in SharePoint trajecten. (hier kan deels vanaf worden geweken indien je overige kennis goed aansluit).

Wens: Minimaal 1 traject heeft de kandidaat gebruik gemaakt van sharegate bij de migratie naar SharePoint online

Wens: Kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring met Software ontwikkeling (C# en PowerShell) in SharePoint Online met behulp van Visual Studio en Azure DevOps Indien meer als 3 jaar ervaring

Relevante kennis/opleiding:

EIS: Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal.

Wens: De kandidaat beschikt over MCSD of MCSM of MCA certificering

Wens: HBO niveau of universitair diploma


Competenties:

• Resultaat gericht

• Kwaliteitsgericht

• Samenwerkend vermogen

• Initiatiefrijk en Ondernemerschap

• Communicatief vaardig.


Locatie:

Amsterdam

50% remote, 50% op locatie


Duur:

6 maanden met grote kans op verlenging.


Uren per week:

36


Tarief:

€95,- excl. btw


𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻? 𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗮𝗮𝗻𝘃𝗿𝗮𝗮𝗴, 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗠𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗭𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗶𝗮 𝟬𝟲𝟰𝟭𝟭𝟭𝟰𝟯𝟱𝟮. 𝗘𝗻 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗷𝗲 𝗰𝘃 𝗻𝗮𝗮𝗿: 𝗺𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹@𝗽𝘂𝘂𝗿𝗿𝗲𝗰𝗿𝘂𝗶𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝗰𝘆.𝗻𝗹


Comentarios


bottom of page