top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: DevOps Engineer AWS | Amsterdam

Opdracht: DevOps Engineer AWS

Locatie: Amsterdam

Startdatum: zsm

Einddatum: einde jaar | kans op verlenging

Uren per week: 40 uur

Maximum tarief: marktconform


DevOps Engineer AWS gezocht voor de Tech hub in Amsterdam. Deze internationale organisatie heeft een ruime variëteit aan digitale producten en diensten.

Het multidisciplinaire team is verantwoordelijk voor product development en operations voor alle producten die aangesloten zijn op het platform die in tientallen landen wordt gebruikt.

Dit is een zeer belangrijke positie waarin je aan de slag gaat. Je bent bezig met provisioning, implementeren en monitoren van de infrastructuur die gekoppeld is aan de core producten en diensten van de organisatie. Ook zal je contact hebben met externe partners die gebruik maken van deze producten en diensten.

In deze sleutelrol werk je aan de verdere verbetering van de infrastructuur en development pipeline. Auto-scaling, high traffic, cluster tuning en security zijn werkzaamheden die je het liefste doet. Je brengt de CI/CD omgeving naar het volgende niveau en je verzorgt build & deploy automation aan de developer community. Dit is een belangrijk onderdeel.

Je leert snel en hebt een ‘can-do’ mentaliteit. High performance software en cloud computing hebben altijd jouw eerste interesse.

De rol:

· Voorbereiden en provisionen van de infrastructuur voor de (inter)nationale uitrol van de producten en diensten. Je zal nauw samenwerken met de (product) development teams.

· Jij bent het technische aanspreekpunt tijdens de uitrol van nieuwe producten (inter)nationaal.

· Samen met de development teams ga je bouwen aan de complexe high performance architectuur om automation en document solutions te verzorgen.

· Constant verbeteringen aanbrengen van de CI/CD pipeline en de kwaliteit van de development processen. Je challenged de development teams en verzameld hun requirements.

· High-end troubleshooting en support.

Gevraagde technische kennis: Windows, Linux, AWS, Atlassian stack, Automation tooling, Docker and CI/CD tools is een absolute must.

Overall wensen voor de ideale kandidaat:

· Minimaal 1-3 jaar ervaring als DevOps Engineer

· Sterke AWS kennis

· Je kan op tijd opleveren

Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

29 views0 comments
bottom of page