top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: Hosting Linux Specialist | UT | 12+ maanden

Duur: 12 maanden Tarief: geen maximum Aantal uur per week: 36

Sluitingsdatum: 17 april

Locatie: Omgeving Utrecht

Startdatum: zsm


Hosting heeft zes productlijnen voor het leveren van ICT-diensten en levert servers, platformen en software conform een IaaS-, PaaS- en SaaS-model. Ook innoveert, ontwikkelt (life-cycle) en beheert het team de soft- en hardware gericht op infrastructuur, datacenter en cloud-technologieën.

De omgeving kenmerkt zich door een hoge mate van complexiteit veroorzaakt door de hoge eisen op het gebied van op kwaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en beveiliging.

Het hosting team van het Politiedienstencentrum zoekt een Linux beheerder die gewend is te werken in een omgeving waar beschikbaarheid en data-integriteit cruciaal is.

De functie valt binnen de productlijn Oracle & Linux. De productlijn ondersteunt het werk van de collega’s van de organisatie met een professionele instelling en een 24x7 dienstverlening.

Doelstelling:

De Hosting Linux Specialist houdt zich primair bezig met het (door)ontwikkelen van de Linux infrastructuur. Secundair de operationele zaken die betrekking hebben tot technisch serverbeheer, interactie met de applicaties en onderhouden. Bijdragen in ontwikkelingen met een OpenSource uitgangspunt.

Er wordt van je verwacht dat alle activiteiten rondom het Linux infrastructuur ontwikkeling je eigen zijn. Hierbinnen neem de deel in een (Agile) team welke verantwoordelijk is voor de (door)ontwikkeling van onze Hostingproducten.

Mogelijk word je ook ingezet binnen het regulier beheer. Daar werken ze met ITIL processen (o.a. incident, change en problem), werken ze binnen projecten, adviseer je technisch applicatiebeheer en neem je deel per tourbeurt aan consignatiediensten.

Je werkt in een team van Linux, Middleware en DB hosting-beheerders en je kunt goed samenwerken met je teamgenoten.

Verantwoordelijkheden:

Ondersteuning en uitvoeren van het dagelijkse beheer op systemen, incidenten oplossen, het maken van impactanalyses, het uitvoeren van changes, het analyseren van problems en het meedraaien in piketdiensten. Adviseren aan projecten, (infrastructuur-) ontwerpen en ontwikkelaars.

Inhoudelijke werkzaamheden:

Ondersteuning en uitvoeren van het dagelijkse beheer op systemen, incidenten oplossen, het maken van impactanalyses, het uitvoeren van changes, systemen inrichten, opstellen van procedures en documentatie, het analyseren van problems en het meedraaien in piketdiensten.

Adviseren aan projecten, (infrastructuur-) ontwerpen en ontwikkelaars.

Eisen waaraan je moet voldoen:

· MBO niveau 4 of HBO, bij voorkeur richting beheer, informatica of technische bedrijfskunde.

· Red Hat Certified Engineer (RHCE) certificering.

· Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met Puppet in de afgelopen 5 jaar.

· Minimaal 1 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met Ansible in de afgelopen 3 jaar.

· Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met scripting (bash en Python).

· Minimaal 5 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met Red Hat Enterprise Linux 5 t/m 7.

· Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring met Red Hat Satellite Server versie 6.

· Minimaal 1 jaar recente kennis en ervaring met openLDAP en RedHat IDM (free IPA).

· Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als senior systeembeheerder binnen een complexe (meer dan 1.000 medewerkers) en politiek gevoelige organisatie.

Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze opdracht, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

30 views0 comments

Comments


bottom of page