top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Cloud Workspace Consultant | Utrecht

Cloud Workspace Consultant gezocht voor Workspace Squad bij een Managed Services organisatie in midden Nederland!


Verantwoordelijkheden:

Door de digitale transformatie is de werkomgeving de komende jaren steeds nadrukkelijker de succesfactor. We zijn inmiddels gewend om altijd verbonden te zijn en continu informatie online te delen. Het is tijd om de werkplek hierop aan te passen. Wil jij bouwen aan een Cloud Workspace waarbij de eindgebruiker centraal staat en we ons richten op het veilig ontsluiten van applicaties en data naar deze eindgebruiker?


Werk jij graag in teamverband aan innovatieve oplossingen en durf jij buiten de lijntjes te kleuren. In een Mobile First, Cloud First wereld weet jij de beste oplossingen te vinden voor onze klanten.

Als het gaat om advies, design, implementatie en innovatie ben jij aan zet. Je houdt je bezig met de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van de Cloud Workspace. Microsoftproducten zoals de Microsoft Office 365 suite (Exchange Online, Skype for Business Online, OneDrive), Azure AD en Windows 10 kennen geen geheimen voor je. Binnen de Cloud Workspace Squad ben jij een teamplayer en zijn kennisontwikkeling en kennisdeling vanzelfsprekend. Binnen dit team worden klantvragen opgepakt en werk je op basis van Continuous Innovation aan het doorontwikkelen van de Cloud Workspace services.

 

Organisatie:

Je komt te werken in een IT organisatie puur sang. Met honderden IT liefhebbers en verschillende chapters, zijn alle niveaus vertegenwoordigd. Voor jou kansen genoeg om alle kanten op te groeien binnen een domein die jij interessant vindt de aankomende jaren.

 

De klanten:

De klanten variëren van grootte. Het gaat om de complexiteit wat jouw rol natuurlijk interessant maakt. Afhankelijk van de klant, kan een multidisciplinair team van klein tot oplopend 40 collega’s bestaan.

 

Wat mag jij verwachten?

•      Een maandsalaris passend bij jouw niveau

•      Direct een vast contract.

•      Lease-auto of mobiliteitsbudget

•      Telefoon, laptop

•      Bonusregeling

•      Pensioen bijdrage

•      Budget voor ontwikkeling

•      Een chapter waar veel kennis gedeeld wordt waardoor je wekelijks nieuwe kennis kan opdoen.

•      Specifiek budget om in je eigen testomgeving nieuwe dingen te proberen.

•      Maandelijkse borrels


Profiel:

Ben jij de “go to guy” binnen je team en wil je liever met gelijkgestemden werken? Of ben je werkzaam in de detachering/ Consultancy en wil je de stap maken naar een vast team en een interne rol maar wel met klant contact? Dan kan een kennismaking met deze organisatie interessant voor je zijn.

 

Welke kennis neem je mee?

·       Een afgeronde MBO of HBO opleiding.

·       Diepgaande kennis van alle onderdelen van de Microsoft Office 365 suite en de Office 365 componenten.

·       Brede ervaring met migraties van Exchange, Skype for Business, Files Services naar Office 365.

·       Ervaring met gerelateerde producten zoals Azure AD Connect, ADFS en Intune.

·       Algemene kennis van Azure (IaaS / PaaS) en van EMS en Windows 10.

·       De nodige ervaring in het bedenken van technische oplossingen. Maar ook in het opstellen en uitvoeren van ontwerpen.

·       Een ijzersterke combinatie van sterke communicatieve skills en een haarscherp analytisch vermogen.

·       Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Jij denkt vooral in oplossingen en hebt een pragmatische kijk op zaken.

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻?𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 vacature, 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗠𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗭𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗶𝗮 𝟬𝟲𝟰𝟭𝟭𝟭𝟰𝟯𝟱𝟮. 𝗘𝗻 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗷𝗲 𝗰𝘃 𝗻𝗮𝗮𝗿: 𝗺𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹@𝗽𝘂𝘂𝗿𝗿𝗲𝗰𝗿𝘂𝗶𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝗰𝘆.𝗻𝗹.


 

 

Comments


bottom of page