top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Modern Workspace Engineer Identity & Security | Utrecht

Updated: Mar 13

Modern Workspace Engineer Identity & Security gezocht voor Managed Services organisatie in midden Nederland!


Verantwoordelijkheden:

Als 2e/3e lijnssupport Engineer ben jij de expert die complexe verstoringen, klantvragen en nieuwe releases rondom Microsoft 365, Azure AD en Microsoft 365 Defender weet op te lossen. Jij blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Cloud Workspace en weet deze kennis te gebruiken om klantvragen effectief af te handelen. Binnen het 365 Workspace team werk je samen met andere specialisten om klantvragen op te pakken. Samen ontwikkelen jullie baselines zodat de Microsoft 365 configuraties up-to-date blijven in een continue veranderende omgeving. Een dag uit het leven van een Workspace Engineer is nooit hetzelfde. Je begint je dag met een dagstart waarin je met je team bespreekt wat er gedaan moet worden en wie er hulp nodig heeft. Vervolgens ga je aan de slag met de backlog items in Azure DevOps die op jouw sprint staan. Hierbij staat continue verbetering voorop en werk je samen met je team aan de continuïteit van de Workspace diensten.


Na de lunch staat er een baseline review op de agenda om de impact van nieuwe features in Microsoft 365 te bepalen. Hierover schakel je met de Architect en de Product Owner om de vervolgstappen te bepalen. Aan het einde van de dag sluit je af met een collegiale review van een script dat volgende week gebruikt gaat worden t.b.v. een Azure AD App Registration.


Als Modern Workspace Engineer maak jij het verschil. Je werkt aan uitdagende projecten, blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werkt samen met een team van specialisten. Kortom, een rol met inhoud waarin je echt het verschil kunt maken.


Organisatie:

Je komt te werken in een IT organisatie puur sang. Met honderden IT liefhebbers en verschillende chapters, zijn alle niveaus vertegenwoordigd. Voor jou kansen genoeg om alle kanten op te groeien binnen een domein die jij interessant vindt de aankomende jaren.

 

De klanten:

De klanten variëren van grootte. Het gaat om de complexiteit wat jouw rol natuurlijk interessant maakt. Afhankelijk van de klant, kan een multidisciplinair team van klein tot oplopend 40 collega’s bestaan.

 

Wat mag jij verwachten?

·       Salaris op maat: We zorgen ervoor dat je een competitief salaris ontvangt dat past bij jouw kennis en ervaring.

·       Leaseauto of mobiliteitsbudget: Je krijgt de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsbudget, zodat je gemakkelijk naar je werk en klantlocaties kunt reizen.

·       Telefoon en laptop: We voorzien je van een telefoon en laptop, zodat je overal kunt werken en altijd in verbinding blijft.

·       Bonusregeling en stand-by-vergoeding: Naast je salaris bieden we een aantrekkelijke bonusregeling en stand-by-vergoeding als waardering voor je inzet.

·       Ontwikkelingsmogelijkheden: We stimuleren je om je kennis verder uit te bouwen door middel van cursussen, trainingen en opleidingen.

·       Gezelligheid op de werkvloer: We organiseren maandelijkse uitgebreide borrels met live muziek of een DJ op het dakterras op ons hoofdkantoor in Utrecht.

·       Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden: We bieden flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden, zodat je werk en privé goed kunt combineren.

·       Thuiswerkregeling: We zorgen voor een thuiswerkregeling waarbij je kunt rekenen op een goede bureaustoel en bureau voor een comfortabele thuiswerkplek.

·       Sporten met collega's: Je hebt de mogelijkheid om samen met collega's te sporten en zo je gezondheid en teamspirit te bevorderen.

·       Een omgeving waarin jij er toe doet: We creëren een omgeving waarin jouw talent en inzet echt gewaardeerd worden, en waar je de kans krijgt om jezelf te laten zien.

 

Profiel:

Als Modern Workspace Engineer ben jij dé expert op het gebied van Microsoft 365 en Azure AD. Maar we willen vooral dat je jezelf blijft, want dat is waar jij goed in bent. Je hebt oog voor detail, bent oplossingsgericht en beschikt over:

·       Diepgaande kennis van de Azure AD-onderdelen zoals Self Service Password Reset, Multi Factor Authentication, Conditional Access, Single Sign On en Application Proxy;

·       Diepgaande kennis van de Microsoft 365 Defender suite, zoals Defender for Endpoint, Defender for Office, Defender for Cloud Apps en Defender for Identity;

·       Aantoonbare ervaring met het opzetten en bewaken van hybrid identities met Azure AD Connect en/of ADFS;

·       Brede ervaring met Office 365 gerelateerde producten zoals Exchange Online, Microsoft 365 Groups en Teams;

·       Algemene kennis van Azure (IaaS / PaaS);

·       Een certificering “Microsoft 365 Certified: Security Administrator” of je bent er druk mee bezig;

·       PowerShell-vaardigheden en de wens om zoveel mogelijk te automatiseren.


Om in aanmerking te komen voor deze functie, beschik je over een HBO-diploma of werk- en denkniveau. Daarnaast heb je relevante certificeringen zoals MS-100, 101, MS-500 en SC-300 op zak. We zoeken iemand die positief-kritisch en overdenkend is, maar die ook vol enthousiasme voor het resultaat gaat. 


𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻?𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 vacature, 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗠𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗭𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗶𝗮 𝟬𝟲𝟰𝟭𝟭𝟭𝟰𝟯𝟱𝟮. 𝗘𝗻 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗷𝗲 𝗰𝘃 𝗻𝗮𝗮𝗿: 𝗺𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹@𝗽𝘂𝘂𝗿𝗿𝗲𝗰𝗿𝘂𝗶𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝗰𝘆.𝗻𝗹.


 

 

 

Comments


bottom of page