top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Customer Cloud Architect | Managed Services | Utrecht

Customer Cloud Architect gezocht voor Managed Services organisatie in midden Nederland!


Verantwoordelijkheden:

Staan het vertalen van de klantvraag en het proactief bij klanten aandragen van innovatieve oplossingen bovenaan jouw lijstje? Kan jij goed samenwerken en weet jij zowel de business als techneuten mee te nemen in jouw verhaal en zo een brug te slaan? Dan is dit de functie voor jou met werk dat ertoe doet, zoals het:


·       Ontwerpen van de cloudarchitectuur bij een van de grootste bouwbedrijven van Nederland;

·       Ontwerpen van backend solutions bij woningcorporaties;

·       Begeleiden van projecten vanuit architectuurprincipes bij al onze nieuwe klanten;

·       Opstellen van customer roadmaps met en bij onze klanten.


Hoe dit er concreet uitziet? 

Als Customer Cloud Architect met kennis en expertise op het gebied van de nieuwste cloud technologieën help je organisaties met het analyseren van complexe vraagstukken. Dit doe je op het gebied van informatiesystemen en de onderliggende technische infrastructuur. Je bent in staat om voor klanten de architectuur van het applicatielandschap inclusief integraties en infrastructuur op te stellen aan de hand van de nieuwste en best passende technologieën. Daarnaast ben je in staat om hierover aan diverse doelgroepen te communiceren, zowel op business niveau als technisch niveau. Verder ben je in staat de brug te slaan naar applicatiespecialisten, (cloud) infrastructuur specialisten en gebruikers.

 

Organisatie:

Je komt te werken in een IT organisatie puur sang. Met honderden IT liefhebbers en verschillende chapters, zijn alle niveaus vertegenwoordigd. Voor jou kansen genoeg om alle kanten op te groeien binnen een domein die jij interessant vindt de aankomende jaren.

 

De klanten:

De klanten variëren van grootte. Het gaat om de complexiteit wat jouw rol natuurlijk interessant maakt. Afhankelijk van de klant, kan een multidisciplinair team van klein tot oplopend 40 collega’s bestaan.

 

Wat mag jij verwachten?

·      In deze rol krijg je een contract voor 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Cloud Architect bieden we daarbovenop op basis van een fulltime dienstverband:

·      Een salaris dat past bij je kennis en ervaring;

·      Contract voor onbepaalde tijd;

·      Leaseauto of mobiliteitsvergoeding;

·      Laptop en telefoon;

·      Ruime mogelijkheden om intern door te groeien binnen het bedrijf;

·      Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;

·      Elke donderdag een borrel in onze eigen unieke bar van ons kantoor met uitzicht over een unieke skyline van Utrecht en maandelijks een uitgebreide themaborrel met band of dj;

·      Mogelijkheden om te sporten samen met collega’s;

·      Versgemalen koffie binnen handbereik;

·      Vers fruit voor een gezond innerlijk;

·      Jaarlijks uitjes met je collega’s;

·      Bonusregeling.

 

Profiel:

Jij bent te herkennen aan jouw interesse voor innovatie en je benaderbare persoonlijkheid. Vinden mensen je iemand die zelfstandig werkt? Of juist een echte teamspeler? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral op de hoogte van de huidige ontwikkelingen in de markt en ben je communicatief sterk. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Customer Cloud Architect heb je natuurlijk wel verstand van zaken, waaronder het:

 

·      Opstellen en bijhouden van tactische roadmaps;

·      Geven van inzicht in de gevolgen van de te kiezen opties bij klanten;

·      Opstellen van principes, standaarden en richtlijnen;

·      Actief betrokken zijn bij RFP-, RFI- en aanbestedingstrajecten;

·      Vertalen van de klantvraag naar IT-oplossingen;

·      Ontwikkelen van nieuwe diensten in samenspraak met de platformarchitecten;

·      Kennis hebben van architectuurprincipes;

·      Formuleren en onderhouden een gezamenlijk gedragen visie op de rol van de architectuur;

·      Geven van strategisch advies aan het management.


Voor deze functie heb je minimaal HBO werk- en denkniveau. Verder heb je certificeringen op je cv, zoals Azure en/of AWS, aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring als cloud architect en heb je aantoonbare ervaring met het begeleiden van klanten naar de cloud. Daarnaast kun je de wensen van de business vertalen naar concrete IT-oplossingen.

 

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻?

𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 vacature, 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗠𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗭𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗶𝗮 𝟬𝟲𝟰𝟭𝟭𝟭𝟰𝟯𝟱𝟮. 𝗘𝗻 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗷𝗲 𝗰𝘃 𝗻𝗮𝗮𝗿: 𝗺𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹@𝗽𝘂𝘂𝗿𝗿𝗲𝗰𝗿𝘂𝗶𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝗰𝘆.𝗻𝗹.


 

 

 

Comentários


bottom of page