top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

SDDC Automation Consultant | Enterprises

SDDC Automation Consultants gezocht! Kom je werken voor een groep van 75+ Consultants?


SDDC Automation binnen enterprises is jouw specialisme. Bij deze organisatie kan je elke kant opgroeien die je ambieert. Oplopend tot en met Technische Architectuur of hands-off Architectuur of de management richting, je hebt het zelf in de hand.


Je komt te werken bij de meest interessante IT klantomgevingen van Nederland. Deze IT omgevingen zijn vaak van enterprise omvang of complex genoeg om er veel te kunnen leren. Je leidinggevende heeft als doel om ervoor te zorgen dat jij happy bent met de opdracht die je doet. Er zal daarom ook regelmatig contact zijn als je dat wilt. Wanneer de opdracht voor jou minder interessant is geworden, kan er samen met je leidinggevende gekeken worden naar manieren om dit te verbeteren. Dit kan bij je huidige opdracht of bij een nieuwe klant zijn. De huidige groep IT Consultants is een tevreden groep. De Consultants hebben een gemiddelde van 8 jaar in dienst. Dit is veel zeggend binnen IT Consultancy. Door veel mee te denken met eigen Consultants en geregeld leuke dingen te organiseren, blijft de sfeer goed en is er weinig onrust.


Er is veel ruimte voor het verhogen jouw kennis en van de groepskennis. Collega's kunnen elkaar trainen en dat kan jij ook doen als kennis-lead op jouw specialisme als je daar energie van krijgt. Dit kan bij de Consultants maar ook binnen de volledige breedte van de organisatie. Denk aan Managed Services en Architectuur.

Veel Consultants zijn bezig met nieuwe ontwikkelingen om zelf bij te blijven en om ervoor te zorgen dat de huidige groep het meest relevant blijft voor klanten. Daarom ben jij een VMworld fan en wellicht ook lid van de VMUG. Hierdoor zijn ze in staat om ook innovatieve projecten naar zich toe te trekken. En doordat je een ongelimiteerd opleidingsbudget krijgt, kan je de theoretische kennis direct toepassen in het Techlab om ervaring op te doen. Hierdoor krijg je minder snel te horen bij klanten dat je geen ervaring hebt met die nieuwe ontwikkelingen. Zo blijf je vooroplopen!


Wat voor opdrachten kan je verwachten?

Heel simpel, alles wat jij interessant vindt. Doordat ze een zeer goede naam hebben in de markt, veel zaken direct doen bij eindklanten en het volledige sales apparaat op orde hebben, kan er altijd vanuit jouw wensen gekeken worden naar opdrachten. Afhankelijk van je eigen kennis en werkervaring, kan je denken aan werkzaamheden, zoals;


· Je gaat klanten helpen met het bedenken van de beste oplossingen en inrichten van technische vraagstukken de VMware Infrastructuur.

· Design, deployment en de transitie doorvoeren van VMware vRealize omgevingen bij enterprise klanten.

· Pro-actief beheer binnen grote omgevingen of;

· Bouwen binnen projecten die vanuit een Greenfield positie starten of komen

· Low level designs implementeren samen met Architecten of;

· Meedenken over het design van een nieuwe infrastructuur met Architecten of;

· Opschonen, optimaliseren en automatiseren van applicatie landschappen.


De opdrachten kan je doen binnen alle sectoren. De organisatie is niet beperkt tot een aantal. Hierdoor zal je als Consultant erg allround worden wat veel opties voor jezelf creëert in de toekomst. Dit kan ook bij collega IT bedrijven met als core business Managed Services.


Je krijgt:

· Een contract voor onbepaalde tijd (32-40u)

· Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring

· Lease-auto. Deze kies je zelf uit na de proeftijd

· Onbeperkt opleidingsbudget

· Laptop

· Mobiele telefoon

· En andere secundaire voorwaarden


Wat ze zoeken:

· vSphere, vRealize Automation, vRealize Ochestrator en SDDC (Compute, Network, Storage, Cloud Management) kennis.

· Een aantal certificeringen binnen jouw specialisme of bereidt nieuwe te behalen, denk aan VCP-DCV of VCP-CMA.

· Engineers en Consultants die ervaring hebben vanaf pro-actief beheer in omgevingen vanaf 300 VM's en groter.

· Mensen die hun passie delen en daardoor het kennisniveau van zichzelf en van de groep willen verhogen. En daarom kan je niet wachten op de VMworld 2022 om de nieuwste trends en releases te zien.


De organisatie heeft als speerpunt automatiseren en standaardiseren. Als dat ook jouw motto is, zou een kennismaking tot iets moois kunnen leiden.


Dus ben je toe aan nieuwe energie en nieuwsgierig geworden welk bedrijf dit is? Neem dan contact op zodat ik je er meer over kan vertellen.


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

Comments


bottom of page