top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Senior Service Delivery Manager | Amsterdam | €110.000,-

In deze erg belangrijke rol, is je standplaats het kantoor in Amsterdam waar het applicatieve deel van de organisatie is gevestigd. In deze rol maak je onderdeel uit van het sub-MT, waarvan iedereen het niveau van Divisiemanager heeft. Je valt direct onder de Delivery Directeur.

 

Customer facing

Je bent ervaren in het helpen van enterprise klanten vanuit een grote Outsourcing organisatie. Door je ervaring straal je een natuurlijke rust uit waardoor iedereen zich prettig voelt om met jou uitdagingen te bespreken.

Enterprise klanten kunnen demanding zijn, maar door je ervaring en prettige manier van communicatie en gesprekstechnieken weet je alle stakeholders op een juiste manier te enthousiasmeren om het gezamenlijke doel te realiseren.

 

Jouw team:

Je hebt deels de Service Delivery verantwoordelijkheid voor een enterprise klant en deels de HR verantwoordelijkheid voor een eigen team medewerkers van zo’n 20+ FTE, bestaande uit Developers. Affiniteit met deze doelgroep bij een andere (middel) grote IT-speler is zéér belangrijk evenals P&L ervaring.

 

Hoe ga je te werk?

Waar wil een organisatie naartoe? Wat zijn de strategische doelen en hoe faciliteert IT deze ambities? En, hoe zet jij daarin jouw klant centraal? Je hoeft geen techneut te zijn in deze rol; het is belangrijk dat je snapt wat de vragen zijn én de vraag achter de vraag. Vervolgens weet jij welke paden je moet bewandelen om de oplossing te vinden. Daarvoor leg je goede lijnen met je collega’s. Op het juiste moment haak je specialisten aan.

Voor jouw team ben je het eerste aanspreekpunt en je houdt zicht op hun workload, waarin je prioriteiten aanbrengt. Kortom, je neemt de regierol.

Op elk niveau kun je het gesprek aangaan. De projecten die worden uitgevoerd, hebben een grote omvang, zijn vaak ook complex, met veel verschillende betrokkenen en belangen. Toch weet jij iedereen de gezamenlijke kant op te krijgen. Dat doe je steeds binnen de kaders van het contract dat er ligt. Je signaleert tijdig wanneer stappen gezet moeten worden en blijft voortdurend in dialoog met de organisatie(s) voor wie jij de IT-partner bent.

 

De kwaliteiten die jij als persoon hebt, zijn het fundament van de IT-dienstverlening. Iedereen binnen het team brengt eigen unieke vaardigheden mee, die in samenspel leiden tot prestaties die niet onopgemerkt blijven.


Dit ben jij:

  • Je bent een ervaren relatiemanager met genoeg kennis van managed services en cloud-ontwikkelingen om op te treden als expert gesprekspartner in IT-servicevraagstukken.

  • Je hebt een helicopterview op de voortgang van projecten en legt tegelijkertijd de details in contracten onder een vergrootglas.

  • Met cijfers en financiën kun je uitstekend overweg; je weet precies de juiste invulling te geven aan begrotingen, forecasts, offertetrajecten, budget-uitbreidingen etc.

  • Facturatie is een van jouw topprioriteiten, hierin ga je feilloos te werk. 

  • Presenteren, onderhandelen, gesprekken leiden; jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en die zet je in voor verbinding.

  • Je kunt mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengen en maakt vertaalslagen. Als dat nodig is, pak je de leiding.

  • Dagelijks komen er nieuwe vragen op je af, bovenop de lopende trajecten. Voor jou is dat geen probleem. Je functioneert goed onder druk en je werkt gestructureerd.


Wat jij kan verwachten:

·       Salaris €6.500 - €7.500,- euro plus een bonus van 2 maandsalarissen.

·       Mobiliteit E (categorie Tesla 3/Y, BMW i4, Audi Q4).

·       Direct een vast contract met moderne arbeidsvoorwaarden die horen bij het nieuw werken, inclusief, thuiswerkvoorzieningen, aantrekkelijke pensioenregeling met een grote bijdrage, bonus en meer. 

·       De voordelen van een grote organisatie (meer dan 2000 medewerkers) en de ervaring van betrokken ondernemerschap binnen het zelfstandige bedrijf (ca 400 medewerkers).

·       Werken in een enthousiast team van specialisten vanuit een visie en met een Agile mindset.

·       Veel vrijheid om zelf vorm te geven aan jouw functie.

·       Aandacht voor jou als persoon, zowel in je professionele ontwikkeling als je persoonlijk welzijn. Waarbij jij zelf aangeeft waaraan je behoefte hebt; dus maatwerktrainingen, maar ook interne sessies. En natuurlijk borrels en evenementen. Dit past bij de mensgerichte cultuur. 


𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻?
𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 vacature , 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗠𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗭𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗶𝗮 𝟬𝟲𝟰𝟭𝟭𝟭𝟰𝟯𝟱𝟮. 𝗘𝗻 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗷𝗲 𝗰𝘃 𝗻𝗮𝗮𝗿: 𝗺𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹@𝗽𝘂𝘂𝗿𝗿𝗲𝗰𝗿𝘂𝗶𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝗰𝘆.𝗻𝗹

Comments


bottom of page