top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Cloud Engineer | Infrastructure as Code | start-up | Prov. Utrecht

Wil je werken bij een start-up die gelooft in de nieuwe wereld? En waar je als Cloud Engineer de ruimte krijgt voor R&D om nieuwe producten te ontwikkelen voor de nieuwe wereld? Lees dan verder!


“Een van de meest veel belovende start-ups van Nederland!”


Een flinke uitspraak, maar je begrijpt waarom wanneer je met ze hebt gesproken. De organisatie werkt in specifieke multidisciplinaire squads voor klantbranches.

Als Cloud Engineer ben je verantwoordelijk om de Cloud omgevingen optimaal te ontwerpen/ in te richten of te runnen bij klanten. Het interessante van werken in een squad, is dat je veel van je squad members kan leren. Hierdoor ben je specialist maar krijg je wel steeds meer kennis van de volledige klantomgeving.

Binnen de squads kan je de rol aannemen die jou het beste ligt als specialist. Denk aan Engineers die bouwen en designen aan klantomgevingen.

Dit staat allemaal in het teken van de customer journey. Deze journey dient zo prettig mogelijk te verlopen voor jullie klanten natuurlijk.

Als je nog niet zo veel ervaring hebt, is dit een erg waardevolle manier om snel kennis op te doen. Ben je meer ervaren en vind je het leuk om collega’s beter te maken, dan ben je hier op je plek.


Infrastructure as Code

"Infrastructure As Code: A DevOps Way To Manage IT Infrastructure"

Dit is de toekomst en daar willen ze samen met jou naar toe. Je krijgt R&D tijd om nieuwe producten te ontwikkelen. Iedereen krijgt daar tijd voor. Ze zijn o.a. nu bezig met A.I.

Hierdoor ben je aan het meebouwen aan de organisatie die gedreven is door innovatie. De filosofie is om te innoveren om relevant te blijven in deze snel veranderende IT-markt. Zo kan je echt waarde creëren voor klanten.


Wie ben jij?

Heb je certificeringen? Dat is mooi meegenomen, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je gek bent van IT en dat je altijd de nieuwste dingen wilt leren. Je bent gedreven door innovatie en denkt graag mee in de meest simpele oplossing voor de klant, ook al is dat aan de achterkant een complex geheel. Jij krijgt daar een kick van.


Jij wordt blij van:

·      Amazon Web Services,

·      Office 365, Azure, Powershell, Windows Server 2016,

·      Virtualisatie

·      Storage.

·      Maar ook: Exchange, System Center, Hyper-v of VMware!

Is dit jouw specialisme? Reageer en wellicht kan jij onderdeel uitmaken van een van de meest veelbelovende start-up van Nederland!


Wat mag jij verwachten:

·      Een goed salaris MET een bonus.

·      Een pensioenregeling

·      Tech events bezoeken over de hele wereld als je dat wilt

·      Je krijgt de vrijheid om zelf te bepalen waar je werkt

·      Vrije keuze lease-auto

·      Studiedagen

·      Budget voor je device

·      Opleidingsbudget

·      Werken met de beste uit de IT-wereld

·      Jouw gezin/ partner is belangrijk. Daarom organiseren ze leuke dagen waar je gezin/ partner ook van harte welkom is!


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze vacature, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

156 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page