top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Inside Sales Consultant | IT Infrastructuur dienstverlener | team van 6 | Z-H

IT-dienstverlener met meer dan 200 collega’s zoekt versterking binnen een team van 6 Inside Sales Consultants. De organisatie zet tientallen miljoenen om en is door groei op zoek naar uitbreiding van het team.

De Business Unit waar je als Inside Sales komt te werken, is voornamelijk actief met bestaande klanten. De organisatie wint veel Europese aanbestedingen en daar komt veel werk uit voort. Het leuke is dat er veel langdurige relaties zijn waar je aan werkt. Het is een warm netwerk van klanten waarin je komt te werken. Dit zijn relaties waar je je hele carrière iets aan zult hebben.

Het Inside Sales team bestaat nu uit 6 collega’s. Dit team is verdeeld over verschillende klantsegmenten. De manager van het team is een van de meest bekende mensen binnen de organisatie waardoor je tijdens het inwerken direct door de rest van de organisatie op handen gedragen zult worden.

Binnen de klantsegmenten ben je onderdeel van een team dat bestaat uit een Segment Manager, Project Manager, Client Manager, Solution Architecten, Backoffice Sales en Sales.

De Client Manager is zoveel mogelijk bij klanten en jij als Inside Sales bent het aanspreekpunt voor ze. Je zal verantwoordelijk zijn voor de uitbreiding van de klantorders en het opmaken en versturen van offertes samen met de Client Manager en Solution Architecten of zelfstandig. Orders kunnen oplopen tot een miljoen. Zodra deze zijn ingeboekt heb je de steun van 10 backoffice collega’s die jouw input gaan rondmaken.

Jij bent een centraal aanspreekpunt voor het klantsegment team. Het is een afwisselende functie omdat je ook mee kan met de commerciële gesprekken. Of denk aan producttrainingen bij leveranciers. Dit zal ongeveer 20% van je functie zijn. Hierdoor heb je een erg vrije rol met vele doorgroeimogelijkheden.

Springplank

Deze positie is een mooie springplank naar de rest van de organisatie. Je kan de commerciële kant op als Client Manager je dat wilt. Maar je kan ook doorgroeien als Technisch Consultant of als Solution Architect je meer interesse hebt in de techniek.

Gewenste kennis:

Voor deze functie is het belangrijk als je veel affiniteit hebt met de IT producten en IT in het algemeen. De producten waar jij veel mee gaat werken:

· Cisco

· HPE

· NetApp

· Microsoft

Ook is het handig als je al een netwerk binnen de distri’s hebt opgedaan. Als dit niet het geval is, geen ramp, dan kan je dat bij deze organisatie gaan opdoen.

Je gaat werken met een CRM pakket van Dynamics 365 en met SharePoint Online. Hiermee beschik je over erg goede tools die jou ondersteunen om jouw klanten goed te kunnen helpen.

Wat mag jij verwachten:

· Contract obv 40u of 36u

· Salaris oplopend tot €3.000,- bruto per maand

· 100% pensioenvergoeding

· Mogelijkheid tot thuiswerken

· 25 vakantiedagen en mogelijkheid om meer op te bouwen

· Veel opleidingsmogelijkheden aan de eigen academy

· Enorm veel doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

· Kunnen leren in een professionele organisatie die onderdeel uitmaakt van een miljarden moederbedrijf.

Standplaats:

Capelle aan de Ijssel

Meer weten?

Zou je graag in aanmerking willen komen voor een kennismaking met deze organisatie? Neem dan contact op met Michael van Zanten. Stuur je bericht met cv naar michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl zodat we een call kunnen opzetten via 0641114352.

28 views0 comments
bottom of page