top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: 3x AWS Cloud Native Developer | 6 mnd+

Voor een directe eindklant van PUUR Recruitment en Consultancy is PUUR op zoek naar 3x AWS Cloud Native Developer. Dit is mogelijk obv interim/ deta-vast of vast dienstverband.

Ben je klaar om de stap naar het nieuwe te maken? Geloof jij dat de toekomst ligt in serverless en event-driven architecture op een AWS Cloud Native platform en wil je teams helpen hun technologische expertise naar een hoger niveau te tillen? Wij zijn op zoek naar gepassioneerde AWS Cloud Native Developers om ons team te versterken.

In jouw rol als AWS Cloud Native Developer ga je development teams helpen in het realiseren van hun migratie van on-prem naar AWS. Daarnaast adviseer je hen over hoe een goede Cloud native infrastructuur eruit ziet en help je het team mee deze op te zetten. Je helpt bij het stimuleren van innovatie en het bouwen van gedifferentieerde en complexe applicaties. Je werkt samen met slimme mensen in onze organisatie om de teams te helpen het meeste uit AWS te halen tijdens hun cloudreis.

Je komt te werken in een ambitieus en gezellig team waarin feedback wordt gewaardeerd. Jij durft je mening te uiten, feedback te geven en staat open voor aanwijzingen van je collega's.

Wat ga je doen:

· Een mindset om alles te automatiseren en teams hiervan te kunnen overtuigen.

· Aantoonbare ervaring met de serverless resources binnen AWS het Serverless Application Model (AWS SAM).

· Zeer veel interesse in – en ervaring met Serverless resources zoals Lambda, State machine, Event Bridge, Dynamo, RDS.

· Kennis van één of meerdere programmeertalen, met minimaal medior level ervaring (TypeScript, Python, NodeJS, Javascript, Java)

· Bouwt en draagt bij aan Cloud Native Serverless applicaties op AWS.

· Draagt bij aan de migratie van on-prem naar AWS, ondersteuning van refactoring van legacy (Java) systemen naar AWS cloud native event-driven architecturen.

· Deelt kennis en expertise. Bijvoorbeeld door Meet-ups en Cloud gilde, blogs of whitepapers te schrijven of het podium te claimen tijdens onze eigen events.

· Je werkt en draag bij aan een Agile team in een SaFe organisatie.

· Werkt voor 75% binnen de development teams en sluit aan bij hun Agile ceremonies.

· Bouwt voor 25% mee aan generieke capabilities.

· Bijhouden van ontwikkelingen en continu verbeteren van je eigen cloud-competenties.


Start:

Zsm


Duur:

6 maanden+


Tarief:

100,- euro excl. btw


Locatie:

Remote en op locatie in midden Nederland


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl

Comentários


bottom of page