top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

INTERIM: Solution Architect (Azure werkplek) | 6 mnd+

De organisatie evolueert constant, dus ook de digitale werkplek – ze streven ernaar om daarom vooraan staan met de nieuwste oplossingen voor digitaal werken op een veilige manier. Wil jij ook met de nieuwste technologieën werken? Ben je creatief en heb je een flinke rugzak aan technische kennis? De Solution Architect dient het solutiondesign op te stellen voor de verdere ontwikkeling van de digitale werkplek, daarbij ook de bijbehorende kaders op te stellen, en aansluiting te realiseren op het domein en Enterprise architectuur van de organisatie. Als Solution Architect breng je de digitale werkplek binnen de organisatie naar een hoger niveau. Je hebt grondige kennis van recente ontwikkelingen voor een digitale werkplek. Doordat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen, ben je in staat om nieuwe oplossingen voor te stellen. Door je inspirerende karakter, weet je zowel je team als het management te overtuigen van jouw ideeën. Na een aanvraag vertaal je de vraag naar werkbare oplossingen; je bent dus echt de schakel tussen je team en de rest van het bedrijf. Je bent een coach en een leider; je neemt graag de voortrekkersrol. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over architectuur, inpassing en betekenis van IT-oplossingen. Als Solution Architect werk je nauw samen met, en kan je als vervanger optreden van, de architect van Cloud. Het is daarom van belang dat je kennis en ervaring hebt met on-prem en Azure infrastructuren. Beschrijving De organisatie van is onderverdeeld in Domeinen afdeling/team en IT Solutions. Er zijn 4 domeinen waarin IT en Business samen werken. De IT-organisatie is onderverdeeld in 3 Solutions: Cloud, Digital Workplace en Internet of Things. Binnen de gehele digitalisering wordt Agile gewerkt. Dit is zowel Scrum als Kanban. Solution Digital Workplace is verantwoordelijk voor het leveren van de digitale werkplek aan de medewerkers met als doelstelling: “Iedereen kan altijd en overal werken”. De Solution Digital Workplace bestaat uit 3 teams: Customer Service, Support en Desktop. Het team Customer Service is er om vragen van collega’s te kunnen behandelen in de tweede lijn en het uitleveren van de devices (laptop, mobile telefonie en Ipads). Het team Customer Support is o.a. verantwoordelijk voor alle decentrale hardware binnen de organisatie. Het team is verantwoordelijk voor het leveren van de werkplek, het mobile device management, het packagen van applicaties en de 3e lijns servicedeskvragen. De Solution Digital Workplace bestaat uit ongeveer 40 collega's samen met de Product Manager/Owner, Scrummaster en Solution Manager


Gevraagde kennis (must)

  • Aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau.

  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbaar ervaring met, of het toepassen van architectuurconcepten in het ontwerpen van Microsoft 365 en Azure Virtual Desktop oplossingen bij het inrichten van een digitale werkplek binnen grootschalige/enterprise omgevingen (Minimaal 2000 werkplekken) en met werkplekvernieuwingstrajecten.

  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het inrichten en beheren van mobile devices

  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met (Windows) Virtual Desktop implementaties zijnde VMware Horizon met RES/Ivanti binnen grootschalige omgevingen.

  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring Microsoft Intune, Microsoft Defender Advanced Threat Protection en andere Azure werkplek diensten

  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van werkplekbeveiliging zoals werken onder Identity Access Management, JIT, Microsoft Sentinel of vergelijkbare producten.

  • In de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met Archimate.

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.


Interesse? Stuur je profiel naar michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl en bel Michael via 0641114352 voor meer informatie.

Commentaires


bottom of page