top of page
  • Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Lead Azure Cloud Engineer | Managed Services

Tijd voor het volgende niveau? Wil je nu de Lead Azure Cloud Engineer positie hebben bij een IT-Dienstverlener? Of wil je er naar toe groeien? Dan is deze rol voor jou.


Wil je Managed Services verder helpen uitbouwen in Noord-Brabant? Ik zoek een (Lead) Azure Cloud Engineer voor een van de meest veelbelovende IT organisaties van het zuiden. Kan je een beetje beheren in de Azure Cloud of juist al vele meters gemaakt? Dan zoeken we jou voor de Managed Services afdeling!


Er zijn 3 pijlers binnen de organisatie. Projecten, Consultancy en Managed Services. Het kennisniveau is van 2e/ 3e lijn Engineer tot en met ervaren Architect. De cultuur is ontspannen. Onderling zijn er meerdere goede vriendschappen ontstaan door de ongedwongen setting die er vanuit de oprichters is gecreëerd. Er is vooral ruimte om naar de wensen van het individu te kijken. Daarom vinden de oprichters het belangrijk dat hun team mee kan beslissen over bedrijfsbrede vraagstukken.


Zo heeft het team de keuze gemaakt voor het nieuwe kantoor ipv de oprichters.

Je krijgt direct vertrouwen omdat ze voor je hebben gekozen. Ze zoeken ook mensen die graag zelf zaken oppakken en resultaat willen bereiken.

Ze groeien kwalitatief.

Voor de organisatie wil dat zeggen dat ze alleen kijken naar de beste mensen en niet groeien om te groeien. De organisatie verkeerd in een luxe positie vwb nieuwe projecten. Ze worden veel gevraagd om bedrijven met cloud vraagstukken te helpen. Het merendeel is op basis van referentie. Daarom zoeken ze uitbreiding van het team.


Wat kan je in de toekomst verwachten?

Je hebt uitzicht om door te groeien naar IT Consultant/ Architect en obv projecten je klanten helpen met de best passende oplossingen.


Wat neem je mee?

· Installatie/ Configuratie/ Beheer Windows-infrastructuren

· Kennis en/ of ervaring met technologie als VMWare, Citrix en RES Workspace,

· Kennis van On-Premise oplossingen, zoals Virtualisatie platformen, Storage, Backup oplossingen en Netwerken.

· En als je ook nog kennis hebt van o.a. Microsoft Azure, AWS, SQL, Exchange, Desktop deployment zoals Microsoft Deployment toolkit, Remote installation & Update Automation, Microsoft Office365 (apps), Zerto dan maak je helemaal een goede kans.


Wat kan jij verwachten?

· Een salaris waar jij happy van zal worden.

· Een mobiliteitsvergoeding naar keuze (leaseauto of eigen invulling).

· Een goed geregeld pensioen

· Werken vanuit een gloednieuw kantoor

· Telefoon en internetvergoeding voor thuis

· Opleidingsbudget

· 8% vakantiegeld

· 25 vakantiedagen + 5 bonus dagen die je kan inzetten wanneer je wil. Ook de ochtend dat je het bedenkt.

· Werken bij een bedrijf waar ze grote beslissingen door jou en je nieuwe collega’s laten maken. Wil jij helpen met deze aankomende keuzes?


Meer weten?

Voor het complete overzicht van deze aanvraag, kan je contact opnemen met Michael van Zanten via 0641114352. En mail je cv naar: michael@puurrecruitmentenconsultancy.nl


Comments


bottom of page